Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Fura se na Soraju: Mačak hoda u 90.000 kuna vrijednoj bundi

None Foto: Instagram 3

Grubnić se ne rijetko hvali sa skupocjenom odjećom i modnim dodacima poznatih brendova, pa se tako nedavno na društvenim mrežama pohvalio modelom torbice 'Dior Oblique Saddle Bag', čija je cijena 19.000 kuna

Marko Grubnić (36), poznat i pod nadimkom Modni mačak, povodom Dana zaljubljenih ogrnuo se crvenom bundom od lisice u obliku srca. Istu takvu bundu u ormaru ima i poznata srbijanska starleta Soraja Vučelić (31). No, nisu jedini. 

Foto: Instagram

Model Cara Delevingne, pjevačica Rihanna, blogerica Erica Pelosin, model Kendall Jenner crvenim tepihom prošetale su se u upečatljivoj bundi, koju je na reviji za jesen/zimu 2016./2017. predstavio modni brand Yves Saint Laurent.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I❤NY

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Cijena popularne crvene bunde od lisice je vrtoglavih 90.000 kuna. 

Foto: Instagram

Grubnić se nerijetko hvali skupocjenom odjećom i modnim dodacima poznatih brendova, pa se tako nedavno na društvenim mrežama pohvalio modelom torbice 'Dior Oblique Saddle Bag', čija je cijena 2.950 američkih dolara (što je nešto više od 19.000 kuna).

Slična priča je i sa Sorajom čiji ormar krije impresivnu kolekciju najnovijih modela Balenciage, Chanela, Diora, Prade, Givenchyja, Isabel Maranta, a vrijednost njezine garderobe procjenjuje se na vise od milijun kuna. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Grubnić je nedavno pokrenuo parnični postupak plastičnog kirurga Brune Cvjetičanina (40) koji Modnom Mačku navodno duguje 148.000 kn.

POSUDIO NOVAC, ALI UGOVORA - NEMA Bili su bliski: Mačak na sudu od kirurga traži čak 148.000 kuna

Naime, Grubnić je, tvrdi, Cvjetičaninu  posudio 220.000 kn. Novac mu je bio potreban za kupnju stana, a plastični kirurg je u prosincu 2017. godine, prema Grubnićevim tvrdnjama, vratio tek trećinu iznosa te se obvezao što prije vratiti ostatak novca. 

 

Komentari (65)
  • dobro on to fotošopira, naučio. Volio bih vidjeti njegovu poreznu karticu, prihodi, upl.porezi, prirezi, mirovinsko. Jbt, mene porezna najašila samo zato što mi je sin zaradio 2,5 kuna više od dozvoljenog, radio par mjeseci, a meni opleli cijelu godinu. Volio bi vidjeti takve kao on koliko su uplatili poreza.

    15. 2. 2019,   14:55
  • Definitivno najsposobniji u hrvatskoj , samo prima , darežljivi su koji mu daju i lijepo je što ga veličate da i ostali vide da se isplati primati !

    15. 2. 2019,   14:45
  • Dobro si je namontirao bundu u svom laboratoriju za fotografije.

    15. 2. 2019,   14:41