Obavijesti

Show

Komentari 65

Fura se na Soraju: Mačak hoda u 90.000 kuna vrijednoj bundi

Fura se na Soraju: Mačak hoda u 90.000 kuna vrijednoj bundi
3

Grubnić se ne rijetko hvali sa skupocjenom odjećom i modnim dodacima poznatih brendova, pa se tako nedavno na društvenim mrežama pohvalio modelom torbice 'Dior Oblique Saddle Bag', čija je cijena 19.000 kuna

VIDEO

Marko Grubnić (36), poznat i pod nadimkom Modni mačak, povodom Dana zaljubljenih ogrnuo se crvenom bundom od lisice u obliku srca. Istu takvu bundu u ormaru ima i poznata srbijanska starleta Soraja Vučelić (31). No, nisu jedini. 

Model Cara Delevingne, pjevačica Rihanna, blogerica Erica Pelosin, model Kendall Jenner crvenim tepihom prošetale su se u upečatljivoj bundi, koju je na reviji za jesen/zimu 2016./2017. predstavio modni brand Yves Saint Laurent.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I❤NY

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Cijena popularne crvene bunde od lisice je vrtoglavih 90.000 kuna. 

Grubnić se nerijetko hvali skupocjenom odjećom i modnim dodacima poznatih brendova, pa se tako nedavno na društvenim mrežama pohvalio modelom torbice 'Dior Oblique Saddle Bag', čija je cijena 2.950 američkih dolara (što je nešto više od 19.000 kuna).

Pokretanje videa...

01:06

Slična priča je i sa Sorajom čiji ormar krije impresivnu kolekciju najnovijih modela Balenciage, Chanela, Diora, Prade, Givenchyja, Isabel Maranta, a vrijednost njezine garderobe procjenjuje se na vise od milijun kuna. 

Podsjetimo, Grubnić je nedavno pokrenuo parnični postupak plastičnog kirurga Brune Cvjetičanina (40) koji Modnom Mačku navodno duguje 148.000 kn.

Bili su bliski: Mačak na sudu od kirurga traži čak 148.000 kuna
Bili su bliski: Mačak na sudu od kirurga  traži čak 148.000 kuna

Naime, Grubnić je, tvrdi, Cvjetičaninu  posudio 220.000 kn. Novac mu je bio potreban za kupnju stana, a plastični kirurg je u prosincu 2017. godine, prema Grubnićevim tvrdnjama, vratio tek trećinu iznosa te se obvezao što prije vratiti ostatak novca. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama