Obavijesti

Show

Komentari 76

'Furaju' svoj stil: Naše poznate face jako vole 'neobičnu' obuću

'Furaju' svoj stil: Naše poznate face jako vole  'neobičnu' obuću
1

UVIJEK U TRENDU Oni imaj uspješne karijere, podeblje bankovne račune i mogu si priuštiti skupu odjeću i obuću, ali to ne znači da je njihov svaki modni eksperiment bio uspješan

VIDEO

Dobre cipele sastavni su dio svakog trendi 'looka', a to jako dobro znaju i naši poznati. Ipak, neki od njih izborom obuće nisu pretjerano oduševili svoje fanove.

Marko Grubnić

Marko Grubnić (34) Parizom hoda u Guccijevim mokasinama s klokanovim krznom koje stoje 7000 kuna. Modnog Mačka oduševile su 'šlape' u stilu Hugha Hefnera, iz kojih se gotovo ne izuva, neovisno o pariškim niskim temperaturama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jelena Rozga

Na meti nemilosrdnih fanova našle su se gležnjače Jelene Rozge (39). Mani se loših cipela, život je kratkog vijeka. Ajme meni cipela...pa brate, sestro, tko te oblači i obuva, bili su samo neki od komentara na ružičaste gležnjače.

Riječ je o cipelama brenda Yves Saint-Laurent, model Babies 40 Central Cut Bootie, a na službenoj stranici modne kuće cijena im je im je 1195 dolara, što je oko 8400 kuna

Tarik Filipović

 

#christmasparty #wallhr #kaptolcentar ❤❤❤❤

A photo posted by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore) on

Iako Tarik Filipović (44) nije baš poznat po modnim eksperimentima, čini se da je ipak odlučio probati 'nešto novo'. Naime, glumac i voditelj nedavno je obuo visoke, crne čizme koje izgledaju kao ženski model. 

Ponosna Lejla (40) pohvalila se fotografijom na kojoj pozira sa svojim suprugom, a pratitelji su par počastili brojnim komplimentima, iako se našla i pokoja kritika. Jedna obožavateljica dala je do znanja da 'gospodinu Tariku nikako ne sjedaju te čizme'. 

Junior Fernandes

 

Vacaciones con mi hermosa 😘❤️

A photo posted by Junior Fernandes (@juniorfernandes11) on

Junior Fernandes (28) i njegova odabranica Marta Radić (20) vjenčali su se u lipnju, a sada su zagrebačku zimu odlučili zamijeniti toplijim krajevima. Naime, nogometaš je na Instagramu objavio fotografiju s odmora,a mnogima je u oči 'upala' njegova, u najmanju ruku, 'zanimljiva' obuća'.

Severina

Iako slovi za jedno od najbolje odjevenih žena u regiji, jedan Severinin (44) odabir cipela nije pretjerano oduševio njezine fanove. 

Daj Sevka, šuze su odurne', 'Kakve su to cipele???', 'Što je ovo na nogama', 'Na tako dobre noge ružne cipele'..., samo su neki od komentara koje je pjevačica dobila na Facebooku nakon što je objavila fotografiju na kojoj pozira u niskim bež natikačama.


 

 

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'