Obavijesti

Show

Komentari 0

Gable je luk jeo kao jabuku, a Reese jede samo dječje kašice

Gable je luk jeo kao jabuku, a Reese jede samo dječje kašice
16

Kako bi zadržale figuru, zvijezde se pridržavaju bizarnih dijeta, a zbog užubranog načina života, prehrambene navike su im, u najmanju ruku, neuobičajene

VIDEO

Kralj rock and rolla, Elvis Presely, navodno je bio opčinjen sendvičem s maslacem od kikirikija, slanine i džema od borovnica. Elvis bi u sendvič katkad dodao i bananu. Presely se navodno jednom prilikom toliko zaželio denverske delikatese da je s prijateljima sjeo u privatni zrakoplov usred noći i otputovao u Fools Gold Loaf gdje se prodavao taj sendvič. 

PIXSELL

Legendarna holivudska diva Marilyn Monroe jednom prilikom je otkrila da svako jutro prije tuširanja zagrije mlijeko te u njega doda dva sirova jaja, a napitak promiješa vilicom. Napitak je pila dok bi se odijevala za prve obveze u danu. 

Screenshot

Reese Whitersppon za doručak i ručak jede samo kašice i ostalu dječju hranu, a 'pravu' konzumira tijekom večere. To je, naime, varijacija na dijetu koja se proslavila oko 2011. godine na internetu. 

Pixsell

Dijeta dječjom hranom postala je hit otkako se počelo pisati da je upravo ona tajna izgleda Jennifer Aniston. No, glumica je to opovrgnula te kazala da je zadnji put dječju hranu jela kada je imala jednu godinu. Jedino čega se konstantno pridržava je, kaže Jen, ispijanje čaše svježe iscjeđenog limuna svako jutro. On, naime, topis masne naslage u tijelu. 

Reuters/Pixsell

Vlasnik Playboyja, Hugh Hefner, ne želi jesti ništa što nije došlo isključivo iz njegove vlastite kuhinje. Njegov privatni kuhar otkrio je da Hefner doručkuje u pola 12 ujutro, ruča u 17:30, a večera u 22:30. Najviše voli pire krumpir serviran s jajem na oko. Hugh navodno i u restorane dolazi s vlasitom hranom. 

24sata

Najveći holivudski zavodnik u povijesti, Clark Gable, zaludio je mnoge žene diljem svijeta. No, njegovim kolegicama nije bilo drago što je Gable veliki ljubitelj luka, kojeg je jeo poput jabuke uvijek i svugdje. Vivien Leigh, koja je s njim glumila u filmu 'Zameo ih vjetar' 1939. bila je jedna od mnogih koje su se žalile na njegov zadah. 

Screenshot

Madonna je jedno vrijeme aktivno promovirala dijetu zvanu 'Samo zrak' koja se sastoji upravo od - zraka. Princip dijete je da si spremite jelo, servirate ga u tanjur te prinesete ustima ono što želite pojesti i tu stajete. Hranu ne stavljate u usta, a trebali biste se osjećati sitim samom blizinom hrane i 'zrakom oko nje'. Iako ju je Madonna promovirala, nije poznato je li se te dijete i sama držala. 

Screenshot

Andy Warhol na svoju liniju pazio je trikom. Naime, dijeta koju je nazvao 'Njujorška dijeta Andyja Warhola', sastoji se od toga da ode u restoran i naručuje hranu koju ne voli. Od restorana bi tražio da mu 'ostatke' spreme, a cijeli objed bi redovno ostavio nekom beskućniku na putu prema doma. 

24sata

Christina Aguilera često se 'bori' s kilogramima, a dijeta kojoj se prvo posveti je 'Sedmodnevna dijeta u boji'. Kada pazi na prehranu, Christina naime svaki dan jede namirnice samo jedne boje. 

PA/Pixsell
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje