Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

GaGa je nosila ogrlicu Audrey Hepburn od 200 milijuna kuna

None Foto: Profimedia/IMDB 5

Glumica i pjevačica Lady Gaga (32) bila je jedna od zvijezda crvenog tepiha uoči dodjele Oscara. Nosila je crnu haljinu Alexandra McQueena i Tiffany ogrlicu čija se vrijednost procjenjuje na oko 200 milijuna kuna

Kad već idem na Oscare, onda želim da me upamte, vjerojatno je razmišljala glumica i pjevačica Lady GaGa (32) uoči ovogodišnje dodjele. I odlučila je GaGa zasjati i istaknuti se među svim tim poznatim licima. Odjenula je crnu haljinu dizajnera Alexandra McQueena, a posebna priča je njezina ogrlica.

91st Annual Academy Awards, Arrivals, Los Angeles, USA - 24 Feb 2019 | Autor: Profimedia Foto: Profimedia

Riječ je o 141 godinu starom Tiffany dijamantu od čak 128 karata. Njegova vrijednost procjenjuje se na oko 200 milijuna kuna i ovo je dijamantu premijera na crvenom tepihu. Prije ove dodjele dijamant nitko nije nosio 57 godina, a tad ga je za promociju filma 'Doručak kod Tiffany' oko vrata imala legendarna Audrey Hepburn. 

- Raditi s jednim ovako luksuznim predmetom je prava čast i san svakoga dizajnera. Puno je lijepih dijamanata na svijetu, ali ovo je zaista izniman primjerak - rekli su Gagini stilisti Sandra Amador i Tom Erebeut. A ogrlica je i upalila jer Gaga kući otišla s Oscarom za svoju pjesmu 'Shallow'. 

BRAK BRADLEYJA I IRINE SHAYK UGROŽEN? Evo što je glumac rekao Lady Gagi prije njihova strastvenog nastupa

Komentari (23)
  • Kad te niti ogrlica od 200 milijuna ne poljepša!!

    25. 2. 2019,   17:22
  • Vi koji pljujete, kužite li vi da to nije ogrlica u njenom vlasništvu? Njoj je Tiffany dao da nosi tu ogrlicu kao što dizajneri bacaju haljine glumicama da nose na Oscarima, tako je i sa nakitom i cipelama. Nakit skidaju čim napuštaju Dolby Theater.

    25. 2. 2019,   19:32
  • Na svijetu je 905 milijuna svakodnevno gladuju ona nosi ogrlicu od 200 milja kuna , i takvi se ljudi idealiziraju a djeca umiru od gladi

    25. 2. 2019,   17:26