Obavijesti

Show

Komentari 2

GaGa odbila Coopera? Ne želi surađivati zbog raznih tračeva

GaGa odbila Coopera? Ne želi surađivati zbog raznih tračeva
8

Neistinitim su se pokazale i priče kako se Gaga 'bori' protiv glumice Jennifer Lawrence za ulogu u filmu 'Nightmare Alley' koji je također pod 'palicom' fatalnog glumca

VIDEO

'Ljubavni trokut' - Bradley Cooper (44). Irina Shayk (33) i Lady GaGa (33) ne prestaju biti glavna tema Hollywooda. I dok jedni nagađaju kako su se glumac i pjevačica 'spetljali' tijekom snimanja filma 'A star is born', drugi nestrpljivo čekaju nastavak drame. 

91st Academy Awards - Oscars - Hollywood

Prošli tjedan, prema pisanju HoolywoodLife ovaj dvojac trebao je ponovno igrati glavne uloge u novom filmu. Riječ je o djelu u Cooperovoj režiji glumac, biografskom filmu o skladatelju Leonardu Bernsteinu, ali izgleda da do suradnje neće doći. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:15

- Lady Gaga neće imati ulogu u novom filmu - rekao je izvor blizak zvjezdanom dvojcu. Iako je njihova priča uveliko pomogla i osigurala gledanost u kinima, pjevačica je navodno odbila glumca zbog tračeva i prevelike prašine koja se digla oko njihovih uloga. Jedan od razloga je i razlaza Bradleyja i ruske manekenke Irine. 

91st Academy Awards -  Oscars - Hollywood

Neistinitim su se pokazale i priče kako se Gaga 'bori' protiv glumice Jennifer Lawrence za ulogu u filmu 'Nightmare Alley' koji je također pod 'palicom' fatalnog glumca. Pričalo se i o biografskom filmu o Kraljici Kleopatri, u njemu je Gaga trebala glumiti kraljicu, a Bradley njezinog ljubavnika Marka Antonyja. I to se pokazalo kao obično nagađanje. 

The MET Gala 2018 - New York

Podsjetimo se, otkako su Bradley i Lady GaGa snimili film 'Zvijezda je rođena', počelo se šuškati da glumac vara Irinu s pjevačicom. Ta šuškanja postala su još glasnija nakon što je Lady GaGa prekinula zaruke s Cristianom Carinom (50), a potom i Bradley s atraktivnom Ruskinjom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...