Obavijesti

Show

Komentari 10

'Kao da me sam Bog upozorio da okrenem glavu na vrijeme'

'Kao da me sam Bog upozorio da okrenem glavu na vrijeme'
1

PANIKA I STRAH Šokirani obožavatelji u prvim redovima koncerta strepili su za život svoga glazbenog idola, dok se na rokera Peru rušila rampa s videoplatnom na bini

VIDEO

Koncert Opće opasnosti u Ivankovu kraj Vinkovaca prekinulo je glasno vrištanje publike. Na glazbenike Peru Galića (47) i Branimira Jovanovca (43) srušila se golema rampa s videoplatnom te pala na pozornicu dok su izvodili baladu 'Rastaviše i nas dvoje'.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 

- Eto, skoro nas je rastavilo. Šalu na stranu, mi smo nasreću živi i zdravi. Branimira je prekrilo platno, tako da nije bilo ozljeda. Nastradalo je samo nešto opreme, ali štetu tek utvrđujemo - kaže Pero. Nezgoda se dogodila na kraju koncerta, kad su rokeri izašli na bis. Na koncertu su bili i Perina supruga Ivanka te unuk David (5), koji voli pjevati s djedom.

- Malo su se uplašili. David je vikao: ‘Dida, dida, jesi li živ’ - kaže Galić. Golema se konstrukcija srušila zbog jakog vjetra, a pjevač je imao brze reflekse te je spretno skočio s bine.

- Mislio sam da publika vrišti zbog pjesme. Kao da me sam Bog upozorio pa sam okrenuo glavu i na vrijeme vidio da se zarušava - kaže Pero. Dodaje kako nitko nije morao na pregled kod liječnika, a da je bilo i potrebe, u blizini bine je bila hitna služba.

Pokretanje videa...

00:17

- Nećemo sad nikoga prozivati za odgovornost. Sjest ćemo se s organizatorima i porazgovarati. Moramo vidjeti kolika je šteta na opremi. Ma, glavno da nitko nije stradao, lako za tehniku - kaže pjevač. Nezgoda je zabrinula i nekoliko tisuća njihovih fanova koji su, kad je sve prošlo dobro, komentirali kako je ispalo originalno jer su zbilja izazvali opću opasnost. Frontmen Pero je s unukom Davidom posebno vezan, a djed je postao još u 42. godini. Tad je od medija i obožavatelja “zaradio” nadimak “najmlađi rock djed u Hrvata”.

- Unuk mi je najveća radost u životu. S njim se volim valjati po podu, pjevati i pričati priče. Uz njega se i sam osjećam baš poput malog djeteta - rekao je nedavno roker. Dodao je i kako nikad nije bio strog prema njemu, kao ni prema kćeri Dajani (23) i sinu Sebastijanu (20). 


- Nastojim obitelji biti što više na raspolaganju i biti im dobar jer su mi prioritet. Obitelj je moja snaga - rekao je Pero. Žestoki roker nije nikad skrivao da je obiteljski čovjek.

- Supruga Ivanka i ja nerazdvojni smo od prvog dana veze - kaže glazbenik koji s obitelji živi u Županji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju