Obavijesti

Show

Komentari 9

Gamer DexRock: Youtube me puni pozitivnom energijom

Gamer DexRock: Youtube me puni pozitivnom energijom
1

Popularni DexRock ne staje. Sa više od 300.000 subova zagarantirao si je Silver play Button. I dalje radi što voli, a svojim videima osvojio je cijelu regiju.

VIDEO

Ako i ti želiš postati YouTube gamer, ne čekaj, prijavi se na Videostar.

Popularni regionalni gamer Dejan Dražić (17), poznatiji kao Dex Rock, snima već pet godina, a u stopu ga prati više od 300.000 obožavatelja.

- Oduvijek sam igrao igrice, a sad na YouTubeu imam priliku raditi ono što volim i to mogu podijeliti s ljudima. Trenutačno je u gamingu golema konkurencija i jako se je teško progurati - govori Dex Rock i dodaje da ipak ima rješenja.

 

❤❤

A post shared by Dex (@dextherock) on

- Da je Videostar postojao kad sam ja počinjao, vjerojatno bih se prijavio. On je odlična stvar za početnike na YouTubeu - tvrdi Dex Rock, koji od roditelja ima bezrezervnu potporu. - Na početku im je bilo čudno. Nisu znali točno čime se bavim, a sada su svi upoznati sa mojim YouTube kanalom - kazao je za JooBoos.hr i dodao da je YouTube njegov omiljeni hobi.

 

A post shared by Dex (@dextherock) on

- Iako je YouTube moj hobi, od njega uspijevam zaraditi džeparac. Naravno, dosta često se desi da neka kompanija izbaci novi proizvod koji mi oni pošalju kako bih ga  i promovirao - objašnjava gamer.

U kreiranju kanala pomažu mu i fanovi koji su mu preporučili da snima 'Reddit reakcije' koje su ubrzo postali i najgledaniji serijal na kanalu.

- YouTube ću uvijek shvaćati kao hobi, jednostavno mi je navika svakog dana snimiti video i to me na neki način ispunjava pozitivnom energijom - zaključio je.

Pratiš li DexRocka? Želiš li i ti imati kanal poput njegovog lansiraj se!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola
PROMO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola

Popularni Youtuber i prvi pobjednik VideoStara - Lay Z, našao se u potpuno novoj ulozi – postao je zvijezda video spota za Natural AF, novog cool pića koje se nedavno pojavilo na tržištu

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z
PRIJAVITE SE I VI

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z

Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime, osjećaj je bio fenomenalan. Prolazili su me trnci kad sam čuo svoje ime - opisao je Matija silne emocije nakon proglašenja pobjednika VideoStara
Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna
INTERVJU

Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna

Svi stariji od 15 godina mobitel u ruke, snimi najoriginalniji video, pokaži zašto baš ti imaš JoomBoos faktor, uploadaj ga na YouTube i čekaj poziv. Prijave traju od 14. rujna do 22. listopada