Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gamer DexRock: Youtube me puni pozitivnom energijom

None Foto: Instagram

Popularni DexRock ne staje. Sa više od 300.000 subova zagarantirao si je Silver play Button. I dalje radi što voli, a svojim videima osvojio je cijelu regiju.

Ako i ti želiš postati YouTube gamer, ne čekaj, prijavi se na Videostar.

Popularni regionalni gamer Dejan Dražić (17), poznatiji kao Dex Rock, snima već pet godina, a u stopu ga prati više od 300.000 obožavatelja.

- Oduvijek sam igrao igrice, a sad na YouTubeu imam priliku raditi ono što volim i to mogu podijeliti s ljudima. Trenutačno je u gamingu golema konkurencija i jako se je teško progurati - govori Dex Rock i dodaje da ipak ima rješenja.

 

❤❤

A post shared by Dex (@dextherock) on

- Da je Videostar postojao kad sam ja počinjao, vjerojatno bih se prijavio. On je odlična stvar za početnike na YouTubeu - tvrdi Dex Rock, koji od roditelja ima bezrezervnu potporu. - Na početku im je bilo čudno. Nisu znali točno čime se bavim, a sada su svi upoznati sa mojim YouTube kanalom - kazao je za JooBoos.hr i dodao da je YouTube njegov omiljeni hobi.

 

A post shared by Dex (@dextherock) on

- Iako je YouTube moj hobi, od njega uspijevam zaraditi džeparac. Naravno, dosta često se desi da neka kompanija izbaci novi proizvod koji mi oni pošalju kako bih ga  i promovirao - objašnjava gamer.

U kreiranju kanala pomažu mu i fanovi koji su mu preporučili da snima 'Reddit reakcije' koje su ubrzo postali i najgledaniji serijal na kanalu.

Foto: JoomBoos

- YouTube ću uvijek shvaćati kao hobi, jednostavno mi je navika svakog dana snimiti video i to me na neki način ispunjava pozitivnom energijom - zaključio je.

Pratiš li DexRocka? Želiš li i ti imati kanal poput njegovog lansiraj se!

Tema: JoomBoos

Komentari (8)
  • Djeca umjesto da igraju nogomet na igralištu zabiju se u sobu i igraju fifu, umjesto da se voze biciklima ili hodaju po šumi možda udahnu svježi zrak da žive stvaran život, ne oni su u tom virtualnom svijetu i još ih se potiče na to ma aj bok

    8. 10. 2017,   11:26
  • WTF!!!!

    8. 10. 2017,   00:12
  • Daj si od tih silnih para profita kupi neki mob koji nije 5 godina star. I nije LG. Onda ti budemo vjerovali da ti ide.

    8. 10. 2017,   09:21