Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gdje je svjetionik? Što mislite o spotu za Ninin 'Lighthouse'?

None Foto: facebook

Njegova vizija spota se zapravo sjajno poklopila sa mojim poimanjem pjesme, načinom na koji je doživljavam od kad sam je prvi put otpjevala, rekla je pobjednica showa 'The Voice'

U emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' premijerno je predstavljen spot za pjesmu 'Lighthouse' kojim će nas Nina Kraljić predstavljati na Eurosongu u Stockholmu.

U spotu, koji je režirao, Filip Filković Philatz, prikazana je borba mlade pjevačice sa svojom mračnom stranom, a svjetioniku nema ni traga ni glasa.

 - Pjesma je puno dublja od samog svjetionika, stoga smo pokušali uhvatiti bit pjesme na drukčiji način - rekao je redatelj o spotu u kojem se pojavljuju ljudi u tamnim odijelima koji predstavljaju neku vrstu prijetnje, a kontrast mračnoj atmosferi predstavlja Nina u odjevena u bijelo.

- Njegova vizija spota se zapravo sjajno poklopila sa mojim poimanjem pjesme, načinom na koji je doživljavam od kad sam je prvi put otpjevala - rekla je pobjednica prve sezone showa 'The Voice' koja je malo atmosfere sa snimanja podijelila je i na društvenim mrežama.

#NKLighthouse | Official Video: 07.04.2016.Službene fotografije iza kulisa snimanja videospota za pjesmu "Lighthouse"....

Posted by Nina Kraljić on Wednesday, April 6, 2016

Tema: Muzika

Komentari (16)
  • Nina...želim ti puno sreće i što boji plasman!

    7. 4. 2016,   12:07
  • Nikolina moja draga, pa šta tako? Hoćeš bar dobiti povišicu ako tu opet digneš tenzije i oblatiš Ninu po 100ti put? Koliko taj obraz košta? 100, 200kn? Jel ga ima uopće?

    7. 4. 2016,   12:03
  • Majke ti što je ovo? ne razumijem

    7. 4. 2016,   12:34