Obavijesti

Show

Komentari 102

Gdje su danas? Sve cure bile su zaljubljene u ove zavodnike...

Gdje su danas? Sve cure bile su zaljubljene u ove zavodnike...
13

Omiljene serije i filmove nismo gledali samo zbog zanimljive radnje, niti smo slušali glazbu jer nam je bila neodoljiva. Dobar dio razloga bili su i oni, 'macani' iz devedesetih

VIDEO

Dawson Leery, kojeg je od 1996. do 2003. igrao James van der Beek (40), bio je 'umjetnička duša' i nepopravljivi romantičar sklon dramatiziranju koji ni jednu obožavateljicu serije 'Dawson's Creek' nije ostavio ravnodušnom, priznala ona to ili ne. 

Jamesa je ta uloga pratila cijeloga života te od nje nije uspio pobjeći. Svojedobno je rekao da ga je uloga sputavala u daljnjoj karijeri. Kasnije je glumio i u popularnoj seriji 'One Tree Hill' te u 'Don't Trust the B**** in Apartment 23' gdje je glumio sam sebe, a i pojavljuje se u nizu drugih TV uspješnica poput 'Criminal Minds' i 'How I Met Your Mother'. Sa suprugom Kimberly danas ima četvero djece. 

The Fifth Annual PSLA Autumn Party - Los Angeles, California. by Baxter

Jedan od glavnih likova omiljene serije bio je i spretni zavodnik Pacey Witter čija je vojska obožavateljica s godinama rasla. Pacey je u seriji bio zaljubljen u Dawsonovu 'bivšu, pa sadašnju' djevojku Joey Potter koju je glumila Katie Holmes. 

Njega je utjelovio Joshua Jackson (38) koji i dan danas osvaja srca ulogama u serijama poput 'Fringe' i 'The Affair'. Krajem prošle godine prekinuo je s glumicom Diane Kruger nakon deset godina veze, a nedavno je otkrio da ponovno uživa u spojevima. 

National Geographic Channel

Gotovo svaka tinejdžerica 'ludovala' je za Freddiejem Prinzom Jr (41). Srca je osvajao u romantičnim komedijama poput 'Ona je sve to' i 'Zaljubljeni do ušiju', a zbog njega su se gledali i horori poput 'Znam što si radila prošlog ljeta'. 

prinze jr freddie

Freddie je u braku s kolegicom Sarah Michelle Gellar već 15 godina i s njom ima dvoje djece. Posvetio se obiteljskom životu te je odustao od glumačke karijere. Kasnije je sve iznenadio kada je izdao svoju prvu kuharicu 'Back to the Kitchen'. Kako je objasnio, kuhanje mu je oduvijek bio jedan od najdražih hobija te ga je odlučio pretvoriti u posao. 

Luke Perry (50) u popularnoj seriji 'Beverly Hills 90210' glumio je Dylana McKaya, misterioznog patnika i samotnjaka koji je svojim nepredvidljivim ponašanjem zaradio titulu 'zločestog dečka'. 

Nakon što je napustio Beverly Hills, Perry je nastavio glumiti u filmovima i serijama, a posvetio se i kazališnim ulogama pa je zaigrao na daskama Broadwaya i londonskog West Enda. Bio je deset godina u braku s Minnie Sharp, s kojom ima i dvoje djece. 

Hallmark Evening Gala - California

Jason Priestley (47) je zbog uloge Brandona Walsha u 'Beverly Hillsu' postao teen idol i tiha patnja mnogim djevojkama. Brandon je bio veliki zavodnik kojem gotovo ni jedan ženski lik u seriji nije odolio. 

Priestley se nastavio baviti glumom i nakon serije, ali i režijom, većinom na malim ekranima. Ostvario je zamijećene uloge u serijama 'Call Me Fitz', 'Haven' i 'Side Order of Life'. Vozio je automobilističke utrke sve dok 2002. nije doživio nesreću. U svojim memoarima detaljno je opisao snimanje serije koja ga je proslavila. 

THE CANADIAN PRESS 2017-03-12

Ni Ian Ziering (53) nije prošao nezamijećeno u 'Beverly Hillsu'. On je glumio plavušana Stevea Sandersa, razmaženog i bogatog tinejdžera koji se tijekom serije trudi postati odgovorniji ne bi li ponovno osvojio srce svoje bivše djevojke Kelly.

 Ziering je prije nekoliko godina osvojio gledatelje showa 'Ples sa zvijezdama', a natjecao se i u realityju 'Pripravnik'. U međuvremenu se posvetio i filmskoj režiji i produkciji za koju je osvojio nekoliko nagrada. Prije sedam godina vjenčao se s Erin Kristine Ludwig, s kojom ima dvoje djece. To mu je drugi brak. 

"W Las Vegas Private Preview Event"

Brian Austin Green (43) još je jedan razlog zbog kojeg su cure devedesetih godina bile prikovane uz TV ekran. On je utjelovio Davida Silvera, najmlađeg člana slavnog društva, koji je bio 'napaljen' na djevojke i glazbu. Kasnije se borio i s ovisnošću o drogama. 

Nakon popularne teen serije, Green je nastavio glumiti na televiziji, pojavljujući se u desecima poznatih serija poput 'Zone sumraka', 'Smallvilla' i 'Kućanica'. U jednom periodu je pokušao ostvariti repersku karijeru, no to mu nije pošlo za rukom. Greenu mnogi zavide jer je uspio osvojiti srce Megan Fox s kojom se vjenčao 2010. godine i s kojom ima tri sina. 

Reuters/Pixsell

Mišičavi Bryon Sully, tajanstveni mještanin koji je bio podrška Dr. Quinn u Beacon Hillu osvojio je srca gledateljica svih uzrasta serije 'Dr. Quinn, žena vrač' koja se prikazivala od 1993. do 1998. godine. Sullyja je utjelovio glumac Joe Lando (55).

Lando, za razliku od svoje kolegice, nije ostvario uspješnu glumačku karijeru nakon serije te je imao tek nekoliko manjih TV uloga u serijama i filmovima. Od 1997. godine je u braku s Kirsten Barlow. Par ima četvero djece. 

 

Credits to @janeseymour .Dinner time 😊😊 #joelando #janeseymour #cruise #dinner #friends

A post shared by @joelandofans on

Ryan Phillippe (42) je, baš poput Freddieja Prinza Jr., bio 'san snova' mnogim tinejdžericama krajem devedesetih. i to zahvaljujući ulogama u filmovima 'Znam što si radila prošlog ljeta', 'Okrutne namjere' i '54'.

Phillippe je nastavio nizati uspješne uloge, no 'nestao' je u moru novih holivudskih ljepotana. Posljednja zamijećena uloga mu je u dramskoj seriji 'Shooter' koja se počela prikazivati na jesen 2016.. Ryan je bio u braku s kolegicom Reese Witherspoon s kojom ima dvoje djece. Još ima vojsku obožavateljica koje smatraju da je s godinama 'sve zgodniji'. 

BT1/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Glumac Noah Wyle (45) svojim je šarmom osvojio gledateljice serije 'Hitna služba' koja se prikazivala od 1994. do 2008. godine. Tamo je utjelovio mladog požrtvovnog liječnika Johna Cartera koji je pomagao svojim pacijentima čak i više no što se od njega tražilo. 

ER

Wyle se 2001. godine našao na popisu 'najzgodnijih zvijezda' časopisa People. I nakon 'Hitne službe', nastavio je glumačku karijeru, pojavljujući se u manjim ulogama u filmovima 'Donnie Darko', 'White Oleander' i 'Enough'. U filmu 'Pirates of Sillicon Valley' glumio je Stevea Jobsa. Glumac ima troje djece s dvije različite žene. 

Mandela Day Awareness Event - Los Angeles

John Stamos (53) je u omiljenom obiteljskom sitcomu 'Puna kuća' glumio 'ujaka Jessea', zavodnika i 'wannabe' Elvisa. 

FULL HOUSE

Iako nije ostvario glumačku karijeru nakon završetka serije 1995. godine, Stamos se posvetio kazalištu, ali i glazbi. On je naime tijekom godina nastupao s legendarnim Beach Boysima, a katkad održi i samostalni koncert. Zbog svoje zaljubljenosti prema fitnessu, Stamos se i danas može pohvaliti isklesanim tijelom. 

Instagram

Bonus: Domaći srcolomac

Proslavljeni vaterpolist Vito Padovan nije oduševljavao samo dobrim rezultatima krajem osamdesetih i početkom devedesetih. Tijekom karijere izgradio je i cijelu 'vojsku' vjernih obožavateljica. 

Facebook

Iako je 'doplivao' do kraja svoje karijere, Vito ne odustaje od svakodnevnih treninga. U instituciju braka, otkrio je, ne vjeruje, a prošle godine priznao je da još nije našao ljubav svog života. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'