Obavijesti

Show

Komentari 3

Gdje su omiljeni likovi iz nekad popularne serije o vampirima?

Gdje su omiljeni likovi iz nekad popularne serije o vampirima?
7

Serija 'Buffy, ubojica vampira' krajem devedesetih bila je jedna od omiljenih tinejdžerskih serija. Većina glumaca iz popularne serije i danas je ostalo u svijetu glume

VIDEO

Prije nego što je svijet zaludila 'Sumrak saga', neki malo mračniji vampiri okupirali su tinejdžere diljem svijeta. Tako je Serija 'Buffy, ubojica vampira' krajem devedesetih bila jedna od omiljenih tinejdžerskih serija, a glavne likove iz serije danas isto možemo vidjeti na malim ekranima.

Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar (42) glumila je glavnu junakinju, Buffy, a njezin je lik Entertainment Weekly proglasio jednim od likova za sva vremena, odmah nakon Homera Simpsona i Harryja Pottera. 

Tvorac serije Joss Whedon (55) rekao je da je ideja za lik Buffy došla iz svih horor filmova - bespomoćnoj plavuši koja bi gotovo uvijek prva umrla trebalo je dati malo drugačiju reputaciju.

Najbolje kino otvaranje jednog Spider-Man filma!
Najbolje kino otvaranje jednog Spider-Man filma!

Gellar je također glumila u nekim poznatijim filmovima poput 'Znam što si radila prošlog ljeta', 'Okrutne namjere', 'Scooby Doo' i 'Vrisak'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:13

Na društvenim mrežama je aktivna i svoje obožavatelje često vraća u stara vremena sjećanjem na svoje starije filmove i serije. 

Glumica se još uvijek drži na televizijskim ekranima, a jedno od zapaženijih pojavljivanja napravila je u seriji 'Teorija velikog praska'.

David Boreanaz

David Boreanaz (50) u seriji je glumio zločestog vampira Angela. Nakon serije 'Buffy, ubojica vampira' imao i svoju seriju, 'Angel', ali mlađoj publici poznatiji je kao detektiv iz serije koju još uvijek pratimo na malim ekranima, 'Kosti'.

Alyson Hannigan (45)

Alyson Hannigan koja je bila u ulozi Willow Rosenberg, također je nakon serije ostala u glumačkim vodama. Poznata je po ulogama u 'Američkoj piti' i 'Kako sam upoznao vašu majku'.

Nicholas Brendon

Nicholas Brendon u seriji je glumio Xandera. I on je ostao u glumi pa se tako proslavio ulogama u serijama 'Privatna praksa' i 'Zločinački umovi'.

U posljednje se vrijeme pojavljuje u tabloidima zbog problema koje ima s alkoholom. 

Charisma Carpenter 

Glumica Charisa Carpenter u seriji je bila u ulozi Cordelie. Također je glumila u filmu 'Plaćenici', 'Veronika Mars', 'Sinovi anarhije' i trenutačno u popularnom 'Luciferu'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Vampirski par 01:10

 

NESREĆA ŠOKIRALA JAVNOST: Poznata youtuberica poginula u prometnoj nesreći

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode