Obavijesti

Show

Komentari 24

Genijalac Luka hvali se curom: 'Samo sam ja osvojio ljepoticu'

Genijalac Luka hvali se curom: 'Samo sam ja osvojio ljepoticu'
17

KRIVI SPOJ Iako su im fanovi predviđali siguran brak, Luka i Adriana ipak nisu zajedno. Potvrdio nam je da ga je doma čekala djevojka

VIDEO

Još na početku showa 'Ljepotice i genijalci' natjecatelji su se dobro slagali. Kad su postali 'par', između Adriane Jakovljević i Luke Deranje odmah je zaiskrilo.

Iako su se trudili to sakriti, sudionicima showa to nije promaknulo. U zadnjem dvoboju, u borbi za 200.000 kuna, voditelj Igor Mešin upitao je finaliste koji im je najbolji trač što su čuli.

- To da smo se Luka i ja ljubili. Svašta - smijala se Adriana, a protukandidati, Helena i Karlo, koji su i pobijedili u showu, potvrdili su da su i oni čuli tu verziju priče.

Da biste zaveli ljepoticu, kaže Luka, morate biti spremni učiniti sve za ljubav. Prije showa šuškalo se kako je Luka ostavio djevojku, ali nama je otkrio da ga je ona cijelo vrijeme čekala. Fanovi su Luki i Adriani predviđali čak i brak.

- O Adriani mogu reći sve najbolje. Ponosan sam na naše vrijeme u kući. Nemamo za čime žaliti - objasnio je i dodao:

- Prije 9 mjeseci sam prišao jednoj ljepotici i sada više nemam potrebu prilaziti djevojkama ni vani na ulici, ni u disku - pohvalio se Luka, a Adriana nam je otkrila što misli o Luki. 


 
- Na početku showa za Luku sam mislila da je inteligentna osoba s kojom jednostavno nemam puno dodirnih točaka niti interesa. Možda zvuči okrutno, ali mislila sam da mi s njim nikada ne bi moglo biti zabavno te da ćemo ispunjavati zadatke 'tek toliko'. Show je pokazao suprotno, prije svega smo se super zabavili, a kako je vrijeme prolazilo, naše različitosti su se super nadopunjavale - rekla je Adriana. 

Smatra da su Luka i ona najsličniji po ambicioznom stavu i samopouzdanju što su, kako kaže, mnogi zamjerali negativno.

- Ta ambicioznost i želja za iskazivanjem je izvlačila iz nas maksimum i nikada neću razumjeti zašto se ambicioznost i samopouzdanje krivo shvaćaju, ali u tom slučaju radije biram biti 'umišljena' nego osoba koja sumnja u svoje mogućnosti i koju je lako pokolebati - kaže Adriana. 

Kod Luke voli smirenost i način na koji se nosi sa stresnim situacijama.

- Paničar sam i puno kompliciram. Bez Luke i njegovih riječi ohrabrenja  'Sve će biti u redu', 'Smiri se', ni ja, a ni Karlo kojeg je hrabrio prije i tijekom izazova, ne bismo daleko dogurali - objasnila je. 

Nakon showa Adriana se vraća svojoj struci i grafičkom dizajnu. Uskoro će imati i diplomu iz tog područja koje je njezina istinska strast, a nadam se da će brzo nakon toga to biti i posao.

- Uz to se mislim i pozabaviti modelingom, želim razvijati i ljepoticu i genijalca u sebi samoj. Mislim da će show zvan život ići generalno uzlaznom putanjom i da ću pobijediti u većini izazova koji stanu pred mene. Svakako ću nastaviti komunicirati s Lukom, veselim se zajedničkim druženjima, ponajviše sudjelovanju u njegovim pub kvizovima s Antonom i Karlom. Mislim da smo super kombinacija u kvizu, ali općenito i u životu - smatra Adriana.

Pokretanje videa...

01:15

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Marko iz 'Braka' o svom bolnom životnom iskustvu: 'Izgubio sam sve, a onda sam se izdigao...'
PROMIJENILO MU ŽIVOT

Marko iz 'Braka' o svom bolnom životnom iskustvu: 'Izgubio sam sve, a onda sam se izdigao...'

U showu 'Brak na prvu' parovi su morali jedno drugome otkriti trenutak iz života koji ih je obilježio. Marko je priznao kako je imao brojne poroke, a Mura da ju jedna bivša veza u potpunosti promijenila