Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Genijalac' Luka: Nisam zbog Adriane prekinuo s djevojkom

None Foto: Screenshot/Nova TV 5

Stvarno sam ponosan. Svaka čast Adriana, rekao je oduševljeni Luka nakon što je njegova partnerica žiriju prezentirala haljinu koju joj je dizajnirao, a koja predstavlja njega

U posljednjoj epizodi showa 'Ljepotice i genijalci' dečki su curama morali dizajnirati haljine koje govore o njima. Njihove vještine ocjenjivali su art model Josip Tešija i direktorica direkcije izbora za Miss Hrvatske Maja Vračarić, a najviše im se svidjela Lukina kreacija i Adrianina prezentacija.

- Imao je dobrog modela, dobro je Adriana građena - komentirao je Tešija. Adriana je predstavila haljinu i Luku kojeg je opisala kao velikog spavalicu. 

Foto: Nova Tv

'LJEPOTICE I GENIJALCI' Petra izbacila Anju i Roberta: Nekad treba misliti i na sebe...

- Cijela kreacija je razigrana jer je Lukin životni moto 'Život je igra, igrajte se' - rekla je Adriana i impresionirala žiri, ali i Luku.

- Prezentirala je haljinu bolje nego što bi ju ja sam. Najiskreniji sam što mogu biti, stvarno sam ponosan. Svaka čast Adriana - rekao je oduševljeni Luka.  

Tešija je rekao da im je svima drago što haljina predstavlja ljubav. Naime, Luka je na području trbuha nacrtao srce i u njegovo središte zalijepio crvenu lopticu od spužve, a na stražnjicu je zalijepio jastuk što je žiri asociralo na Japan.

Foto: Nova Tv

'Kao da ga poznaje 10 godina'

- Ne znam događa li se što između Adriane i Luke, ali ona je to tako iznijela kao da ga zna 10 godina bez problema - komentirala je Vračarić.

- Baš sam ponosan na nas kao par. Baš smo iznijeli tu haljinu najbolje što smo mogli i haljina pršti ljubavlju - rekao je Luka nakon što su ih proglasili pobjednicima. 

ZAIGRALI SE Ljepotice i genijalci: Igrali bocu istine, a onda pali prvi poljupci

Za ostanak u kući u kvizu su se tako borili 'vitez' Marino i Petra protiv Roberta i Anje koji su ispali jer nisu točno odgovorili niti na jedno pitanje iako je postojao dogovor između parova da će Marino i Petra pustiti Roberta i Anju da pobijede. No, Petra jednostavno nije mogla odgovoriti 'ne znam' na pitanje koji je planet treći po redu od Sunca. 

'Nisam ostavio curu zbog Adriane'

Nakon kviza Adriana je predložila da zaigraju 'bocu istine' na što je Luka rekao da očekuje 'neki show'. I pogodio je.

Foto: Nova Tv

Marino se skidao do pasa dok je plesao, Karlo je izazvao Adrianu i Petru da se poljube pa je i sam morao poljubiti Marina u idućem krugu, a Martina je pitala Luku je li ostavio djevojku zbog Adriane.

-  Nije istina da sam ostavio curu zbog Adriane, bilo je tu i drugih problema - rekao je Luka. 

Foto: Nova Tv

KĆERKA MILE KITIĆA ZALUDJELA BALKAN: Objavljuje golišave fotografije i živi raskošnim životom

Komentari (6)
  • Vidim NOVA Tv placa clanke da se pisu o showu jer ga vjerojatno vise nitko ne gleda otkad nema Ronalda. Neka, neka.

    17. 4. 2019,   18:35
  • Samodopadan kompleksaš.

    17. 4. 2019,   19:04
  • Inace show je sniman prije 2 godine i pobjednici se vec znaju :)

    17. 4. 2019,   23:01