Obavijesti

Show

Komentari 10

George i Amal Clooney viđeni u 'okršaju' u garaži u New Yorku

George i Amal Clooney viđeni u 'okršaju' u garaži u New Yorku
14

Glumca Georga Clooneyja i suprugu Amal paparazzi su fotografirali u 'nezgodnom trenutku', u automobilu s nimalo sretnim izrazima lica, a Amal se trudila sve to prekriti sunčanim naočalama...

VIDEO

Američki glumac George Clooney (57) i supruga, odvjetnica za ljudska prava, Amal Clooney (41) fotografirani su, kako se čini, u svađi. Pri ulasku u automobil u garaži u New Yorku paparazzi su uhvatili par u nemiloj situaciji, pri čemu supružnici nisu izgledali sretno.

Amal Clooney seems upset as George Clooney speaks to her.

Amal je čak u jednom trenutku tijekom rasprave s Georgom pokušala zakloniti poglede fotografa i velikim sunčanim naočalama, prenosi Daily Mail

George CLooney and Amal Clooney put their kids into the SUV in the garage at a hotel in New York

Podsjetimo, u Veneciji George Clooney i Amal Alamuddin jedno drugome su se 27. rujna 2014. zavjetovali na vječnu ljubav. Radnici su cijeli dan uređivali ulaz u luksuzan hotel kako bi mladencima i gostima omogućili što veću privatnost. Glumac je pristigao u čamcu sa članovima svoje obitelji, a bio je odjeven u crno odijelo s leptir mašnom.

Reuters/Pixsell

Stanovnici Venecije i turisti u prolazu su im dovikivali najbolje želje. Pred ulazom u hotel bio je postavljen smeđi šator kako bi onemogućio fotografima da snime makar i djelić svečanosti. Naime, strani mediji prenose kako su Amal i George prodali ekskluzivna prava na fotografije za 9,7 milijuna kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:46

Clooney i Amal upoznali su se još 2013. kada je pravnicu njihov zajednički prijatelj doveo u glumčevu kuću blizu jezera Como u Italiji. Nisu dugo čekali s odlaskom pred oltar, samo šest mjeseci nakon upoznavanja holivudski glumac zaprosio je svoju odabranicu.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE**NOT AVAILABLE FOR ONLINE SUBSCRIPTIONS* Actor George Clooney and his wife Amal in Laglio

Šuškanja o rastavi slavnog para krenula su nedavno, a u slučaju da se glasine o krahu braka pokažu istinitima, njihov razvod 'težio' bi 400 milijuna funti, odnosno 3,4 milijarde kuna. Osim toga, ovo nije prvi put da se šuška da Clooneyju i Amal ide loše u braku. Sredinom 2016. izvor blizak obitelji, kako su naveli američki mediji, rekao je da Amal nije zadovoljna u braku i da razmišlja o rastavi. To se ipak nije pokazalo točnim, a ubrzo nakon toga par je dobio i blizance Alexandera i Ellu.

George Clooney više ne želi glumiti: 'Imam dovoljno novca'
George Clooney više ne želi glumiti: 'Imam dovoljno novca'

George je već jednom bio u braku s glumicom Talijom Balsam (60). Vjenčao ih je imitator Elvisa Presleya u Las Vegasu 1989. Brak nije bio dugog vijeka, rastali su se četiri godine poslije. Amal je ovo prvi brak.

NAJVEĆI NESRETNICI: Ovim horoskopskim znakovima se u ljubavi ne piše dobro

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život