Obavijesti

Show

Komentari 53

Gerard Butler otkrio: Aniston se bolje ljubi od Angeline Jolie

Gerard Butler otkrio: Aniston se bolje ljubi od Angeline Jolie
4

CURA NIJE LJUBOMORNA Škot je u vezi s kolegicom Morgan Brown, a nedavno su se pojavili na premijeri njegova filma 'Bratstvo lopova' gdje su izmjenjivali poljupce na crvenom tepihu

VIDEO

Škotski glumac Gerard Butler (48) gostovao je ovaj tjedan u emisiji 'Gledajte što se događa uživo s Andyjem Cohenom' gdje je jedna od tema razgovora bio ljubavni trokut između njegovih kolega Brada Pitta (54), Jennifer Aniston (48) i Angeline Jolie (42). Cohen je saznao da je Butler snimio filmove s Aniston i Jolie u kojima su se ljubili, pa je htio znati koja mu se više svidjela. 

- Koja se bolje ljubi - upitao je voditelj glumca koji se dobro nasmijao prije nego što je odgovorio. Škot nije mogao izbjeći pitanje pa je riješio dilemu o bivšim suprugama Pitta. 

- Jennifer Aniston. Evo iznenadio sam vas - rekao je Butler s osmijehom na licu. Glumac je s Aniston 2010. snimio romantičnu komediju 'Lovac na glave' u kojem su tumačili glavne uloge bivših supružnika.

Škot je nekoliko godina prije s Jolie surađivao na akcijskom filmu 'Lara Croft Tomb Raider 2: Kolijevka života'. Butler je nakon 'najškakljivijeg' pitanja otkrio koje je najluđe mjesto na kojem se seksao. 

 

Just landed in New York

A post shared by Gerard Butler (@gerardbutler) on

- Pokušavam se sjetiti, radio sam to na divnim mjestima. Bilo je to pokraj vulkana jednom i bilo je jako seksi - istaknuo je te dodao kako se seksao i na ledenjaku. Glumac je trenutačno u vezi s kolegicom Morgan Brown (46), a nedavno su se zajedno pojavili na premijeri njegova filma 'Bratstvo lopova' i izmjenjivali poljupce na crvenom tepihu. 

Den Of Thieves Premiere - Los Angeles

Par je skupa od svibnja 2014., a nekoliko puta su prekidali i mirili se. 

- Gerard nije spreman da se obveže s jednom ženom. Voli ju, ali to jednostavno ne funkcionira - objasnio je Butlerov prijatelj zašto glumac stalno ima problema u vezi. Dodao je i kako ne zna kako odbiti brojne djevojke koje se 'bacaju' po njemu. 

- Nije im sposoban reći da se maknu od njega jer ima djevojku - zaključio je glumčev prijatelj. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu