Obavijesti

Show

Komentari 14

Gertruda iz 'Hamleta' plijenila pažnju izazovnim dekolteom...

Gertruda iz 'Hamleta' plijenila pažnju izazovnim dekolteom...
6

Nina u drami nije bila Gertruda koja Hamleta 'ubija' svojom ljubavlju, već je ta ljubav balistički i u bilo kojem smislu bezopasna i prilično rezervirana tako da i nema prisnog odnosa

VIDEO

Na Dubrovačkim ljetnim igrama premijerno je odigran Shakespeareov 'Hamlet' u režiji Paola Magellija (72) i izvedbi Festivalskog dramskog ansambla.

Hrvatska glumica Nina Violić (47) utjelovila je lik Hamletove majke Gertrude. Pažnju je ovaj put privukla svojim odabirom odjeće na zabavi nakon premijerne predstave. Nina je obukla haljinu koja je isticala njezin dekolte, a čini se kako je ovaj put dobro odabrala.

Nina u drami nije bila Gertruda koja Hamleta 'ubija' svojom ljubavlju, već je ta ljubav balistički i u bilo kojem smislu bezopasna i prilično rezervirana tako da i nema prisnog odnosa. Također se i na samoj sceni pojavila u izazovnoj haljini, a čini se kako glumici dobro pristaje ovakav stil.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ono o čemu smo najprije pričali, već na prvoj probi, jest to da želimo vidjeti, dokučiti i pokazati da to Hamletovo ludilo nije palo s neba. I time smo se dosta bavili. Nekako sve više vidim da kroz tu Shakespeareovu logoreju izlazi to da racionalizacija i mir ponekad djeluju puno luđe nego pokazivanje i glumljenje ludila - kaže Nina.

Drama 'Hamlet' u sklopu 70. Dubrovačkih ljetnih igara izvedena je na tvrđavi Lovrjenac. Vrhunska glumačka postava bila je predvođena prvim dubrovačkim Hamletom Franom Maškovićem (41), a opravdala je visoka očekivanja publike koja je stigla u Dubrovnik na premijeru iz cijele regije.

Više ne skrivaju ljubav: Frcaju strasti između Nine i Filipa...
Više ne skrivaju ljubav: Frcaju strasti između Nine i Filipa...

Predstavu nisu propustili ni hrvatski premijer Andrej Plenković (49) te hrvatska ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek (49).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:37

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...