Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gianna i Stefani su domaćice na Festivalu zdravog življenja

None Foto: PR fotografije 6

Na Festivalu wellnessa i zdravog življenja od petka do nedjelje uživajte u happy hour besplatnim masažama, predavanjima, radionicama, degustacijama i izvlačenju

Od petka do nedjelje (8.- 10. veljače) zainteresirani imaju priliku uživati na Festivalu wellnessa i zdravog življenja u Kongresnom centru Nova Galerija. Zaštitna lica wellness & beauty centra Nova Spa Gianna Apostolski i Stefany Hohnjec bit će domaćice festivala. U sklopu festivala održat će se veliki broj radionica i zanimljivih predavanja na kojima će posjetitelji imati priliku upoznati se s novim metodama u području zdravlja i  wellnessa koje do sada nisu poznavali ili se nisu usudili probati. Ulaz za sve posjetitelje je slobodan, a radno vrijeme festivala je petkom od 16-20h, a sub/ned od 10-20 h.

Uživajte u happy hour besplatnim masažama, besplatnim predavanjima te radionicama, degustacijama i nagradnom izvlačenju. Festival, koji je pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, nudi i sadržaj za posjetitelje iz struke, koji žele upoznati nove partnere i metode rada. Posebnu notu daje humanitarna akcija za SOS Dječje selo Hrvatska, kojom se pomaže radionici "Mala škola za život" u SOS dječjim selima za djecu uzrasta od 11 do 14 godina. Svi posjetitelji i sudionici svojim dolaskom pomažu da se ostvari radionica "Mala škola za život" u SOS dječjim selima.

Tema zdravlja nikada nije bila tako popularna kao sada. Na početku godine donosimo zdrave odluke: prestanak pušenja, vježbanje, kako ćemo učiniti više za sebe (svoj duh i tijelo), zdrava prehrana nakon blagdana ... Festival wellnessa i zdravog življenja bit će prva svečanost takve tematike u 2013. godini.

Komentari (24)
  • ja cu zvati žaka da promovira trbusni ples uz masazu....

    5. 2. 2013,   23:56
  • urokana Gianna?

    5. 2. 2013,   21:46
  • zipa giannu kako su obradili. hihi.... kuku-lele

    5. 2. 2013,   23:17