Obavijesti

Show

Komentari 0

Gianna probala vjenčanicu, a chef Pažanin postao maneken

Gianna probala vjenčanicu, a chef Pažanin postao maneken
28

Na dobrotvornoj gala reviji su poznati Splićani u svečanim haljinama i odijelima prošetali pistom te podržali akciju sajma za Udrugu Anđeli iz Splita...

VIDEO

Šesti Međunarodni sajam vjenčanja u regiji bio je hit destinacija ovog vikenda u Splitu. Okupio je više od 180 izlagača na 6000 metara kvadratnih koji su predstavili svjetske trendove iz svijeta vjenčanja, a oborio je i rekorde posjećenosti, otkrila nam je Gordana Franić, direktorica sajma.

Na dobrotvornoj gala revija su poznati Splićani u svečanim haljinama i odijelima prošetali pistom te podržali akciju sajma za Udrugu Anđeli iz Splita. Akciju je podržao i Blaženko Boban, župan Splitsko-dalmatinske županije u pratnji supruge te je obišao izlagače istaknuvši gospodarski značaj ovog sajma za cijelu Dalmaciju.

Pistom su prošetali Ivan Pažanin, Gianna Apostolski, Marina Fernandez, Dora Vukušić, Marija Boban te novinari HRT-a Regina Zubanović i Šime Kovačević, Ines Nosić i Marko Šiklić s Radio Dalmacije, poznati splitski frizer Ivica Šuljak i novinarka Dalmatinskog portala Antonia Klanac. Tradicionalno voditelji humanitarne revije bili su Edita Lučić Jelić i Denis Šabić, a sav prihod namijenjen je udruzi Anđeli. 

Gianna je probala vjenčanicu i prošetala pistom. Čini se da joj život sa zaručnikom Dujom u rodnom Splitu itekako godi, čak se i našalila da sada ima vjenčanicu, iskustva u organizaciji evenata na pretek i jedino još treba odrediti datum, a Pažanin joj treba odati tajnu za vrhunsku svadbenu tortu.

Na humanitarnoj reviji pažnju je plijenila poznata splitska glumica Marina Fernandez koja se duže vrijeme ne pojavljuje u medijima. Prošetala je uz bosonogog TV voditelja i novinara HRT-a Šimu Kovačevića koji je u opuštenom stilu prezentirao Galileo odijela.

Glavna atrakcija večeri bile su Joline kćeri koje su uz Domenicu pokazale pjevačke sposobnosti. Ponosni otac sve je pomno pratio iz prvog reda u društvu supruge Ane i Mije Franić ex Jurilj, koja je bila zauzeta organizacijom sajma u vlasništvu njezine obitelji pa ipak nije prošetala u vjenčanici. 

Župan Blaženko Boban odazvao se pozivu organizatora dolaskom na modnu reviju te simboličnu prodaju svadbenih torti za Splitsku udrugu Anđeli te je tom prilikom prikupljeno 10.600 kn, koja skrbi o djeci sa najtežim oblicima  invalidnosti.

Veliki interes Splićanke su pokazale za haljine branda Duchess. Modne revije koje potpisuju saloni Glamour sposa vjenčanice i svečane haljine, Škola likovnih umjetnosti Split i Škola primijenjenih umjetnosti i dizajna Zadar, Bakus sposa , Varteks, Anovi, Stella Maris by Gordana Radić, Duchess, Koko kids i Lella design oduševile su buduće mladenke. Vjenčani buketi na reviji bili su iz cvjećarnica St-flowers,Tnt i Mis.

Vlasnica brenda Snježana Mehun otkrila nam je kako njezine haljine nose brojne poznate Hrvatice - Maja Šuput, Ecija Ivušić, Tončica Čeljuska, Antea Kodžoman i Ana Rucner. Organiziran je i Cake show u čijem žiriju su bili Braco Sanjin i Ivan Pažanin.

VIDI OVO! Ovo je frizura koja će Vas natjerati da se ošišate, a jedan je od najvećih trendova 2019. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama