Obavijesti

Show

Komentari 0

Gibonni i Jinx u 'napadu' na Sutjesku: To je divan ambijent

Gibonni i Jinx u 'napadu' na Sutjesku: To je divan ambijent
34

Posjetitelji će moći uživati u preko 19 sati glazbenog programa svakog dana, a među izvođačima su bendovi Elemental, Letu Štuke te S.A.R.S.

VIDEO

Priroda je predivna. Divne su te planine i rijeka Sutjeska, ispričala je pjevačica Josipa Lisac (68) svoje dojmove s prošlogodišnjeg nastupa na festivalu OK Fest. Prvog dana festivala, 6. srpnja će pjevati Hladno pivo i Laka, a tijekom tri dana izmjenjivat će se vrhunska imena regionalne i svjetske glazbene scene. 

- Nemam često priliku vidjeti festivale na ovakvim ambijentima - rekao je glazbenik Damir Urban (49) kojemu se sviđa što se sve odvija u Nacionalnom parku Sutjeska. Organizatori kažu kako preko 19 h odličnog glazbenog programa svakoga dana, u kombinaciji sa adrenalinskim sadržajima raftinga i planinarske šetnje, uz posjete nekim od najljepših vidikovaca i predjela u ovom nacionalnom parku, malo će kojeg posjetitelja ostaviti ravnodušnim.

Drugoga dana, 07. srpnja publika će ponovno kraj bazena imati priliku da vruće ljetno popodne provede u odličnoj atmosferi u okviru programa Back to roots uz DJ Umbo/Audio InFunktion. Obojeni program i Atheist Rap uz čvršći zvuk dočekat će OK kampere i pripremiti ih za drugo festivalsku večer na glavnoj bini uz Letu štuke, Jinx i Gibonnija. Za after party druge večeri zaduženi su: Gile – Električni orgazam i Mika the Kawiar.

Vrhunac odlične atmosfere i dobrog provoda donosi i posljednji festivalski dan, 8. srpnja koji počinje na Closing Summer pozornici uz Nebs Jack/Stefan Ivanković/Nikola Todorović . U 17 sati sve se seli na Sesation OK pozornicu gdje će biti Ritam nereda i Orthodox celts.

Nešto hladnije večeri u selu Tjentište sigurno će rasplesati i zagrijati Elemental, S.A.R.S. i Rudimental u finišu festivalskog programa na Jägermeister main stage-u. Posljednji festivalski dan publika će ispratiti uz Remi/Elemental i Vasila Hadžimanova.

Tjentište će tijekom tri dana biti središte okupljanja ne samo zaljubljenika u dobru muziku, provod  i druženje, već i mjesto okupljanja ljubitelja prirode koji će se upustiti u OK avanturu. Rafting avantura na Tari pružit će posjetiteljima nesvakidašnji adrenalinski doživljaj vožnjom u čamcima kroz najdublji europski kanjon i drugi po veličini u svijetu, poslije kanjona rijeke Kolorado.

Uz uživanje u rafting avanturi, OK Fest i ove godine nudi mogućnost da posjetitelji kroz šetnju jednom od
najljepših staza koja vodi od Prijevora do Trnovačkog jezera, koje je na prostoru Crne Gore, upoznaju čari i ljepote NP Sutjeska. Na putu do Prijevora zastaje se i na jednom od najljepših vidikovaca – Dragoš sedlo, sa kojeg se pruža fantastičan pogled na jednu od posljednjih sačuvanih prašuma u Europi, Perućicu, te vodopad Skakavac.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac