Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gibonni: 'Ne bih se mijenjao ni s kime, pronašao sam svoj mir'

None Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL 16

SREĆA Glazbenik i najistaknutiji hrvatski kantautor kaže da je shvatio da ne bi, ako bi radio previše, imao vremena za trenutke radosti uz obitelj ili omiljenu knjigu, seriju ili film

Sviram glazbu ljudima koji to vole, ali shvatio sam da treba imati vremena za sebe, pogledati dobar film, seriju, pa se ne možeš odvojiti od nje i onda moraš pogledati tri sezone zaredom, priča nam kroz smijeh Zlatan Stipišić Gibonni (51).

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Glazbenik i najistaknutiji hrvatski kantautor smatra da bi, kad bi čovjek stalno radio, bio uskraćen za vlastite trenutke radosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Unatoč mnogobrojnim zakazanim gažama koje ima, glazbenik mjesecima nije želio davati izjave za medije, a nama je otkrio da je to zbog toga što je želio pronaći svoj vlastiti mir, ali i sreću.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

- Našao sam balans. Ne bih se mijenjao ni s kime, pronašao sam svoj mir u životu - ističe Gibonni, kojega najviše veseli, kaže, provedeno slobodno vrijeme sa svojom obitelji.

HRVATSKA NOĆ U FRANKFURTU Škoro: 'Otkazuju mi koncerte od kada želim biti predsjednik'

- Drago mi je da mi se ukućani vesele kad sam doma - rekao je smijući se.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Na “Hrvatskoj noći” u Frankfurtu publiku je zabavljao svojim hitovima. Petnaest tisuća ljudi i gostiju iz dijaspore tijekom pjesme “Zlatne godine” Gibonnija je podržalo svjetlima mobitela i upaljačima te su tako stvorili posebnu atmosferu. Publiku je ganula posveta preminulom Oliveru Dragojeviću, kojemu je Gibonni posvetio pjesmu.

- Svaki put kad pjevam ‘Cesaricu’ nedostaje mi Oliver - istaknuo je nedavno glazbenik. U jednom trenu raspoloženi pjevač poželio je biti snimatelj pa je onoga pravog zamolio za kameru i tako je nakratko snimao svoje obožavatelje.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

- Slavimo pobjedu naših nogometaša, ali i ljubav. Veselite se i volite - istaknuo je Gibo tijekom nastupa.

'HRVATSKA NOĆ' Frankfurt gorio do pet ujutro: 'Na Grdovićev hit trgali majice'

Cijeli ekskluzivni intervju s Gibonnijem pročitajte u petak u našem prilogu Caffe.

Komentari (15)
  • Jedan od boljih, meni osobno najbolji glazbenik na našoj sceni, žalosno je kaj nema nikog od mladih nakon njega, sve teeeeški kič... 😨

    19. 11. 2019,   20:32
  • dobri stari Gibo.uživaj s obitelji.

    19. 11. 2019,   20:48
  • nek uziva s obitelji, dobro dođe maknut se od svega..

    19. 11. 2019,   21:21