Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gibonni: 'Svaki put kad pjevam 'Cesaricu', nedostaje mi Oliver'

None Foto: Bruno Fantulin, Sinisa Hancic/Pixsell 12

Publici je priredio iznenađenje te je nakon toga na pozornicu pozvao svog prijatelja, pjevača Damira Urbana koji je na oduševljenje publike s Gibonnijem otpjevao nekoliko pjesama

Svirat ćemo koliko budete željeli. Bit će nam super, započeo je pjevač Zlatan Stipišić - Gibonni (51) svoj koncert povodom 20. obljetnice UNIQA osiguranja. Oko tisuću ljudi pjevalo je u glas njegove pjesme. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što je otpjevao nekoliko najpoznatijih hitova poput 'Onako,od oka', 'U ljubav vjere nemam', 'Činim pravu stvar', Gibonni je na pozornicu pozvao i gosta iz publike koji je s njim otpjevao dio jedne od pjesama.

Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL

Publici je priredio iznenađenje te je nakon toga na pozornicu pozvao svog prijatelja, pjevača Damira Urbana (51) koji je na oduševljenje publike s Gibonnijem otpjevao nekoliko pjesama, a između ostalog i svoj najpoznatiji hit 'Budi moja voda'.

Publiku je naročito ganula posveta preminulom Oliveru Dragojeviću, kojem je Gibonni na koncertu posvetio pjesmu.

Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL

- Svaki put kada pjevam 'Cesaricu' nedostaje mi Oliver - istaknuo je pjevač. Prijateljstvo dvojice Splićana, koje je najzad urodilo vrhunskom suradnjom, počelo je samim krajem osamdesetih.

Gibonnijeva 'Cesarica' postala je Oliverova, a nakon nje njihova karijera samo je rasla, a prijateljstvo i suradnja ovih dvojice glazbenika postajala je sve veća.

VESNA KONAČNO OTKRILA 'Oliver više nikad nije nastupio u Srbiji jer je obećao mom ocu'

- Oliver i ja imali smo specifičan odnos. Obožavali smo se u nekom svojem stilu i vrijeđali u nekom svojem stilu. Bili smo nevjerojatno povezani - ispričao je prošle godine Gibonni.

Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL

Između ostalog, pjevač je svoje obožavatelje pozivao na pozornicu, a također je tokom koncerta pjevajući prošetao kroz publiku.

- Uvijek prepoznam tko je šef i kolovođa u publici - šalio se glazbenik s prisutnima. Prije nastupa Gibonnija, publiku su zabavljale plesačice.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

Tema: Muzika

Komentari (5)
  • I meni nedostaje, još i više kad vidim ostatak estrade

    18. 10. 2019,   15:35
  • život ide dalje sjecanje ostaje i onaj koji umre uvijek ostane u srcu i mislima i ne moze nikako faliti,,

    18. 10. 2019,   21:22
  • Svaki put kad otvorim novčanik, nedostaje mi 100kn!

    18. 10. 2019,   15:59