Obavijesti

Show

Komentari 50

Gigi je dlakavih pazuha poput Madonne zgrozila obožavatelje

Gigi je dlakavih pazuha poput Madonne zgrozila obožavatelje
1

Manekenka je pokazala da i 'opak' sport poput kick boksa može biti itekako seksi, a njezin LOVE adventski video ipak se po nečemu znatno razlikuje od ostalih

VIDEO

Posljednjih dana neke od najljepših žena na svijetu dodatno su zagrijale atmosferu uoči blagdana skidajući se za adventski kalendar britanskog časopisa LOVE. 

Manekenka Kendall Jenner (22), plus size model Ashley Graham (30), pjevačica Rita Ora (27) i ostale slavne djevojke pokazale su svu 'raskoš' i seksipil. Sada je, 11. dana adventa, na red došla i američka manekenka Gigi Hadid (22). Ipak, njezin video razlikuje se od onih drugih kolegica. 

Kada se spoje zgodne žene i sport, muškarci padaju u trans
Kada se spoje zgodne žene i sport, muškarci padaju u trans

Naime, Hadid je pokazala da i 'opak' sport poput kick boksa može biti itekako seksi, ali je usput 'zaboravila' obrijati dlačice ispod pazuha. Njezini obožavatelji pobunili su se da im je to izrazito neprivlačno kod žena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nije joj ovo trebalo. Da li je čula za britvicu? Dlačice odvlače pažnju od videa, a sve skupa je odvratno - jedan je od komentara fanova. 

Gigi se nedavno našla na petom mjestu liste najplaćenijih modela na svijetu koju je objavio časopis Forbes. Njezina sestra Bella (26) zauzela je deveto mjesto. Prva je zaradila 10 milijuna dolara, a druga šest. 

Reuters/Pixsell

Gigi nije jedina koja je pozirala neobrijanih pazuha. Michelle Rodriguez (39), zvijezda serijala 'Brzi i žestoki', prije dvije godine čestitala je svojim obožavateljima početak zimskog solsticija fotografijom na kojoj pozira ispred božićne jelke, dok na glavi ima kapu Djeda Mraza. No ono što je privuklo najviše pažnje su bile dlake ispod njenog pazuha. 

- Duge dlake. Nije me briga - napisala je kraljica popa Madonna (59) ispod fotografije na kojoj nosi crni grudnjak i leptir mašnu.

I pjevačica Miley Cyrus (25) na društvenim mrežama je počastila obožavatelje fotografijom neobrijanih pazuha.

 

💖Joan's cheerleader 💖

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Nasljednica holivudskih zvijezda, Brucea Willisa i Demi Moore, često na društvenim mrežama objavljuje 'vruće' fotografije, a na jednoj takvoj pokazala je i što skriva ispod pazuha.

Američka pjevačica i skladateljica Patti Smith (70) toliko se ugodno osjeća s dlakavim pazusima da ih je ovjekovječila i na omotu jednog od svojih albuma.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje