Obavijesti

Show

Komentari 14

Giričeka uhvatila trema, Anezi ga opustila: 'Imam iskustva...'

Giričeka uhvatila trema, Anezi ga opustila: 'Imam iskustva...'
5

Na kraju je rekao da ga je trema otpustila na bini zbog toga što sam mu ja ulila samopouzdanje svojim stavom i pjevanjem, objasnila je Anezi

VIDEO

Nakon što su nedavno najavili kako će održati zajednički koncert, pjevačica Alena Nezirević (32), poznatija kao Anezi i bivši hrvatski profesionalni košarkaš Gordan Giriček Gira (41) zajedno su zapjevali.

- Bila nam je čast nastupati na 15. rođendanu Centra za edukaciju i savjetovanje Sunce, koji već osmu godinu provodi projekt 'Moje pravo na igru i sport' koji je sportsko-rekreativni i razvojno-kreativni program za djecu poteškoćama u razvoju. Pozvala nas je organizatorica, bivša rukometašica Maida Arslanagić, koja je na mom Instagramu vidjela da se oformio taj naš 'ulični sastav' - rekla nam je Anezi i otkrila kako je Gira imao malu tremu. 

- Gira je prije nastupa rekao da ima tremu, ali pozitivnu, jer ipak je to njegov prvi službeni nastup u životu. Na kraju je rekao da ga je trema otpustila na bini zbog toga što sam mu ja ulila samopouzdanje svojim stavom i pjevanjem. Vjerojatno jer ja od svoje 17. godine nastupam ljeti gotovo svaki dan, pa je meni to bio tisućiti ili ko zna koji put da stajem pred publiku, al' veliki tremaš ionako nisam nikad bila. Ko zna, budući da je lijepo prošao taj naš neočekivani prvi put na bini, možda se na kraju ozbiljno bacimo na zajedniče nastupe ili snimimo neke covere ili duet. Skužila sam da Gira ima sluha i dobar glas, pa se nikada ne zna! - dodala je Anezi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na ideju da skupa održe “koncert” došao je Gira, koji je nedavno spomenuo da bi baš htio zasvirati na ulici. Vježbao je, ali nije znao tko bi mogao biti vokal.

- Tad je preko zajedničkog prijatelja upitao mene bi li meni to bilo zanimljivo. Meni je to bilo super, jer mi je oduvijek želja s nekim zapjevati na ulici, a nisam imala prilike, jer moji kolege s kojima nastupam nisu bili nikada za to zainteresirani - objasnila je Anezi. 

POLUGOLA LJEPOTICA: Tko je žena koja je u kupaćem kostimu prekinula finale Lige prvaka?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'