Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Glanca podove: Manijakalno čisti podove jer se boji zaraze

None Foto: Instagram 3

Kim Kardashian se boji da je oboljela od opsesivno-kompulzivnog poremećaja. Iako joj spremačica dolazi triput tjedno, starleta svaki dan sama mahnito čisti kuću

Neću se tuširati ako u kupaonici vidim mrlju na podu jer mi se gadi skinuti u prljavoj prostoriji. Spremačica mi dolazi tri puta na tjedan, ali uz nju i ja svaki dan čistim jer sam nervozna ako ne obavim taj mali dnevni ritual, kaže Kim Kardashian (31).

Reality zvijezda boji se da je oboljela od opsesivno-kompulzivnog poremećaja. Njega karakteriziraju besmisleni i pretjerani rituali koje mora izvršiti jer u protivnom osjeća nelagodu. Starleta, primjerice, nikad ne stavlja nakit prije nego što ga ugrije fenom.

Boji se da se ne prehladi ako stavi 'hladne' bisere ili rubine oko vrata. Jede samo hranu koju joj dostavljaju u vrećicama za zamrzavanje jer misli da u njih ne mogu ući bakterije.Sama mahnito čisti kuću jer se boji zaraze.

Kosu pere s 20 različitih šampona. Osim što manijakalno pazi na higijenu, Kim nikad ne pije alkohol i ne jede hamburgere jer se boji da će tako uništiti ten.

Komentari (18)
  • hahaha...a ne boji se zaraze kad ga stavi u usta nakon kaj se prašila u šup..ak???:))

    18. 6. 2012,   17:31
  • ona čisti??? woooow..ovo je novost...

    18. 6. 2012,   17:38
  • možda malo pretjeruje?! tko bi znao da li je to sve istina... to valjda radi u pauzama između raznoraznih poziranja... da joj ubije rutinu :)

    18. 6. 2012,   18:11