Obavijesti

Show

Komentari 26

Glavni lik odustao od glume, a Scarlett danas zgrće milijune

Glavni lik odustao od glume, a Scarlett danas zgrće milijune
8

Nakon što je Culkin odbio snimati, redatelji su svejedno mislili ostaviti Marva i Harryja. Oni bi se u trećem nastavku namjerili na Kevinovog bratića Fullera koji bi postao glavni lik

VIDEO

Glumac Alexander David Linz (29) zamijenio je 1997. Macaulaya Culkina (38) u trećem nastavku obiteljske komedije 'Sam u kući'. Iako su mu prva dva dijela filma donijela nevjerojatan uspjeh i unosnu zaradu od pet milijuna dolara, Culkin je odbio glumiti u trećem nastavku. 

Culkin: Glumicu O'Haru i nakon skoro 30 godina zovem 'mama'
Culkin: Glumicu O'Haru i nakon skoro 30 godina zovem 'mama'

Iako nije bilo nimalo lako naslijediti jednog od najvećih dječjih talenata, tada osmogodišnji Alex na ekrane je ipak uspio prenijeti dozu zabave i humora. Prije uloge u trećem nastavku omiljenog božićnog filma, Linz je postao poznat zahvaljujući još nekim zavidnim ulogama. Godinu dana ranije, talentirani Alex glumio je s Michelle Pfeiffer (60) i Georgeom Clooneyjem (57) u filmu 'Jednog lijepog dana'. 

 

#alexdlinz

Objavu dijeli Bringing Sexy Batch (@the_dahliapost)

Kasnije je glumio u još nekim filmovima i televizijskim serijama, a veliki uspjeh u njegovoj karijeri donio mu je obiteljski film 'Veliki potez' u kojem ima glavnu ulogu. Linz se glumom prestao baviti prije više od 12 godina te se umjesto toga radije odlučio posvetiti školovanju. Diplomirao je na Sveučilištu u Kaliforniji 2011., a neko je vrijeme radio i kao znanstveni stručnjak u obrazovnom kampu.

To je bila prva 'prava' uloga Scarlett Johansson

Mnogi gledatelji ne znaju da se američka glumica Scarlett Johansson (34) pojavljuje u filmu 'Sam u kući 3'. Naime, glumila je Alexovu stariju sestru Molly. Tada je imala samo 13 godina, a danas je Johansson jedna od najuspješnijih holivudskih glumica koja 'teži' 140 milijuna dolara (oko 906 milijuna kuna). Svjetsku slavu stekla je glumeći u uspješnicama poput 'Šaptač konjima' , 'Završni udarac' te 'Izgubljeni u prijevodu'.

Culkin je odbio glumiti u trećem nastavku

Macaulay Culkin bio je prvi izvor za 'Sam u kući 3', ali je na kraju ipak odbio glumiti u trećem nastavku ove uspješnice. Da bi gledatelji što bolje prihvatili činjenicu da Culkin više nije dio omiljene obiteljske komedije, redatelji su odlučili promijeniti cijeli scenarij, ali i imena likova u filmu. 

Jedini 'Sam u kući' čija se radnja događa nakon Božića

Treći dio komedije 'Sam u kući' zapravo je i jedini film čija se radnja događa u razdoblju nakon Božića. Alex ostaje kod kuće zbog vodenih kozica, dok ostali članovi njegove obitelji obavljaju svoje svakodnevne obaveze - odlaze na posao i u školu. 

Film je potpuno drugačiji od prva dva dijela

'Sam u kući 3' po mnogočemu se razlikuje od prva dva dijela popularne komedije. Ne spominje se ni Kevin, ni McCalisterovi, a obitelj čak živi i na potpuno drugoj adresi. Nema riječi ni o glavnim zlikovcima prvog i drugog nastavka filma - Marvu i Harryju koji su dotad obilježili omiljenu obiteljsku komediju. 

Kevina je najprije morao zamijeniti Fuller

Nakon što je Culkin odbio snimati treći dio filma, redatelji su na početku mislili ostaviti Marva i Harryja. Oni bi se u trećem nastavku namjerili na Kevinovog najmlađeg bratića Fullera koji bi tako postao glavni lik. To se na kraju ipak nije ostvarilo jer Culkin nije bio jedini koji je odbio glumiti u trećem nastavku. Isto su napravili i Joe Pesci (75) i Daniel Stern (61).

U filmu se pojavljuje prva negativka

Ne samo da je u trećem nastavku filma 'Sam u kući' bilo dvostruko više negativaca nego u prva dva, redatelji su također ubacili i prvu negativku Alice. Nju je glumila američka glumica Rya Kihlstedt (48). 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja