Obavijesti

Show

Komentari 74

Fanovi Eurosonga: Pobijedila je kvaliteta, a ne šund i golaći...

Fanovi Eurosonga: Pobijedila je kvaliteta, a ne šund i golaći...
7

Nizozemska je ukupno ostvarila 492 boda; od žirija je osvojila 231 bod i nakon tih glasova nisu baš najbolje stajali na tablici. Zato su ih spasili glasovi publike jer kad su ih pretočili u bodove, od njih su dobili 261 bod

VIDEO

Pobjednik 64. Eurosonga je Duncan Laurence (25), predstavnik Nizozemske koji je očarao svijet pjesmom 'Arcade'. Nagradu glazbenog natjecanja, kipić mikrofona, predala mu je prošlogodišnja pobjednica, predstavnica Izraela Netta Barzilai

- Hvala svima, ovo je znak da je glazba najvažnija. Treba sanjati, treba vjerovati u sebe - rekao je ushićeni Duncan kojem su zasuzile oči prilikom primanja nagrade. Nakon toga još jednom je na pozornici u Tel Avivu izveo pobjedničku pjesmu, a za vrijeme nastupa po njemu su padali zlatni konfeti. 

Ipak, ne može se reći da se mogao očekivati ovakav rasplet događaja sudeći po stanju na tablici tijekom večeri. Nizozemska je ukupno ostvarila 492 boda; od žirija je osvojila 231 bod i nakon tih glasova nisu baš najbolje stajali na tablici. Zato su ih spasili glasovi publike jer kad su ih pretočili u bodove, od njih su dobili 261 bod.

Fanovi na društvenim mrežama oduševljeni su plasmanom, a neki u njegov uspjeh nisu ni sumnjali budući da je na kladionicama Nizozemska slovila za favorita već od prvog dana otkako je pjesma puštena u javnost.  

- Čekali smo 44 godine da ovo postignemo! Duncan je legenda. On je ispisao povijest - bio je samo jedan od komentara, dok su drugi nastavili hvaliti pobjednika:

- Na kraju uvijek pjesma s iskrenom emocijom pobijedi. Zasluženo. Postao mi je favorit čim sam prvi put čula pjesmu.

Jedna gospođa koja je otpočetka pratila stanje na kladionicama rekla je kako je Duncan učinio Nizozemsku ponosnom. Međutim, bilo je i onih koji se nisu slagali s takvim mišljenjem.

- U dubini duše znamo da je Island pravi večerašnji pobjednik - napisali su. Mnogu su zaključili kako je pobijedila kvaliteta spram šunda i golotinje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:19
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac