Obavijesti

Show

Komentari 58

Gledatelji ljuti na žiri: 'Tamara, srami se, Grubnić je bio bolji...'

Gledatelji ljuti na žiri: 'Tamara, srami se, Grubnić je bio bolji...'
16

Gledatelji su ljuti na žiri 'Plesa sa zvijezdama'. Društvene mreže prepune su razočaranih komentara. Naime, ne slažu se s ispadanjem Marka Grubnića iz showa jer smatraju da je puno bolji plesač od drugih...

VIDEO

Polufinale showa 'Ples sa zvijezdama' završilo je ispadanjem Marka Grubnića (37) i partnerice Ele Vuković, što je razljutilo mnoge gledatelje. Voljeli ga ili ne - on pleše najbolje, često je mišljenje gledatelja koje kruži društvenim mrežama. Nazivaju ga moralnim pobjednikom i čovjekom koji je i u porazu ostao kulturan. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:03

'Gospođo Almira i Tamara ovo vam nije trebalo, sramota', 'Marko i Ela su definitivno bili bolji, ljepši, nažalost su ispali' , 'Stručnost na nivou, sramota za žiri', 'Marko čestitam kako si me držao za ekran', 'Hvala vam na ljepoti plesa Marko i Ela', 'Ovo nije bilo fer', 'Glupost što Tamarin glas odlučuje, čemu onda ostali imaju pravo glasa', 'Marko je kralj plesa, žiri je pogriješio jako' - samo su neki od komentara ogorčenih gledatelja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nisam mislila da ću ovo govoriti i da ću ga braniti, ali on je meni bio bolji. Trebao je ostati i slažem se s ostalim komentarima da je bio kulturan jako prema svima - piše gledatelj. 

Neki su komentatori toliko ljuti da poručuju kako neće gledati finale. 

- Definitivno je bio Marko bolji. Nemam ni ja potrebe gledati finale. Najbolji je u svemu, u svim vrlinama - dodao je gledatelj.

Članice žirija Tamaru Despot i Almiru Osmanović smatraju najvećim krivcima za Markovo ispadanje.

- Ženski žiri je dno dna, oličenje pristranosti i nepoštenja. Više neću pratiti ovu emisiju - ljut je komentator.

Marko se na sebi svojstven način obožavateljima zahvalio na Instagramu. 

- Dragi moji bila mi je ogromna čast i zadovoljstvo biti dio projekta 'Plesa sa zvijezdama'. Zaista se ne sjećam kada sam nešto radio sa ovoliko čara, ljubavi i emocija. Na ovom prekrasnom putovanju sam upoznao prekrasne ljude koji su mi postali prijatelji - započeo je Marko svoju objavu.

Ivanu Šariću je zahvalio i, kako kaže, nikada mu neće zaboraviti kako mu je plakao na ramenu kao malo dijete.

- Nikada ti neću zaboraviti onu nedjelju kada sam kao malo dijete plakao na tvome ramenu, kupio si me za cijeli život, to se ne zaboravlja, hvala ti prijatelju - piše Grubnić i naglašava kako je plešući stekao prijatelje.

Marko se trudio plesati i izgledati kao profesionalni plesač, a nakon četiri mjeseca se oprostio s fanovima, sretan i ponosan.

- Nakon puna četiri mjeseca plesanja vrijeme je za oproštaj. Sinoć sam se oprostio tako sretan i ponosan. Napravio sam nemoguće, tamu pretvorio u svjetlo razbijajući predrasude o sebi. Otplesao sam gotovo cijelu sezonu - govori Grubnić.

Naglašava kako se hrabro borio za svaku emisiju. Proglasili su ga i doktorom tanga te, kako je rekao, nikada neće zaboraviti svoj valcer i emociju koju je imao plešući ga. Osjeća da je tu noć pobijedio sam sebe i dodaje kako će pamtiti i ovu rumbu, kao svoj zadnji ples i četiri desetke, za kraj. 

Marko Grubnić: Predobar sam za plesnu školu, otvaram svoju
Marko Grubnić: Predobar sam za plesnu školu, otvaram svoju

- Srce mi je toliko sretno da vam ne mogu opisati. Više od natjecanja ovo je bila zabava, radost i veselje - emotivan je Grubnić i od srca zahvaljuje svima koji su navijali za njega. 

Ovoliko pozitivne energije nikada u životu nije doživio i beskrajno je zahvalan obožavateljima jer su ga učinili, kako sam kaže, najsretnijim bićem na svijetu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sretan sam jer ste pokazali da mi Hrvati cijenimo i poštujemo rad i trud, drago mi je da se veselimo pozitivnoj energiji i čistom srcu jer sam upravo to davao svake nedjelje u emisijama, a vi ste mi zauzvrat dali ljubav i prekrasan osjećaj zbog kojeg sam zaboravio sve suze, ozljede i umor. Hvala svima, nije bilo lako - kaže Marko za kraj i nada se ponovnom susretu na nekom novom projektu.

- Hvala vam za ljubav - iskren je i emotivan Grubnić.

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica osvanua gola u novinama

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija