Obavijesti

Show

Komentari 24

Gledatelji ljuti: 'Namješteno je. Karlo i Helena nisu pobjednici'

Gledatelji ljuti: 'Namješteno je. Karlo i Helena nisu pobjednici'
33

Karlo Maximillian Vuković i Helena Špiljarić pobjednici su showa Nove TV 'Ljepotice i genijalci', a njihova pobjeda izaziva polemike na društvenim mrežama...

VIDEO

U finalnom showu 'Ljepotice i genijalci' pobijedili su Karlo Maximillian Vuković i Helena Špiljarić osvojivši 200 tisuća kuna. Uz njih su se natjecali Adriana Jakovljević i Luka Deranja, kojima je glavna nagrada ipak izmakla.

Nakon proglašenja, pobjednički par uputio se natrag u vilu, a tamo su im se pridružili bivši natjecatelji s kojima su proslavili svoju pobjedu u showu. Velik broj bivših natjecatelja navijao je upravo za pobjednički par. 

- Nisam mogao vjerovati da se ovo dogodilo pokraj Luke - rekao je Marijan.

- Svi smo navijali za Karla. Mislim da će on svoj novac iskoristiti na putovanje - dodala je bivša natjecateljica Anja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:15

Dojmovi se još nisu slegli, a društvene mreže već bruje o pravednosti, odnosno namještenosti pobjede. Dok neki podržavaju pobjednički par komentarima poput: 'Bolje i Karlo i Helena, nego ovih dvoje prepotentnih pametnjakovića...', 'Svakako bolje nego da su pobijedili Adriana i Luka'... drugi nisu nimalo zadovoljni ishodom i pričaju o namještaljci.

- Namješteno, ali je otišlo potrebitima - jedan je od brojnih komentara na društvenim mrežama, a mnogi su se složili s njim.

- Treba biti sram cijelu produkciju koliko su ovo namjestili... Nikako nisu zaslužili pobjedu, cijelo vrijeme su igrali na emocije, nisu pobjeđivali u izazovima, niti se trudili i na kraju im daju sto puta lakša pitanja samo da pobjede - kritizirala je gledateljica. 

'Koliko su ovi pobjednici imali lakša pitanja. Ovo je doslovno naštelano da ovi pobjede u finalu. Zadnje pitanje Heleni i da ne zna je 50:50, a znao sam ga i ja koji do ovog finala nisam pogledao niti jednu epizodu', 'Kako se sve može lijepo izrežirati i kroz odabir pitanja lako izmanipulirati.', samo su neke od kritika gledatelja.

Podsjetimo, o pobjedniku je odlučivao posljednji veliki izazov. Prvi dio zadatka zahtijevao je da pređu žive prepreke, odnosno svoje sunatjecatelje, skupe dijelove zagonetke i slože ju.

- Vidjeti neke ljude je zaista šok. Nisam mislila da ću vidjeti ljude koje sam poslala kući - rekla je Adriana, a Luka dodao kako misli da se ljudi koje su izbacili neće ljutit i da razumiju da je to samo igra.

U izazov su kandidati išli vezanih očiju, ali u tome nisu bili sami jer su morali slušati upute svojih partnera koji su ih usmjeravali do prepreka.

- S povezom na očima nije tako strašno bilo, ali je problem u tome što se žmiri i ja sam skoro zaspala - rekla je Helena o izazovu.

- Ja sam inače vizualni tip, ne znam koliko je to minuta trajalo, ali ovo je bio najgori period mog života - kazala je Adriana i dodala da svog partnera nije mogla dobro čuti od Karlovih uzvika. 

Luki i Karlu prepreke su bile bivše natjecateljice. S druge strane, Luka je svoju partnericu dobro čuo, dok je Helena bila dosta tiha.

- Ja uopće nisam čuo Helenu pa sam išao po svom. Njezin glas me nije navodio nego sam išao po osjećajima - rekao je Karlo.

Karlo i Helena prvi pobjednici showa: Osvojili 200.000 kuna
Karlo i Helena prvi pobjednici showa: Osvojili 200.000 kuna

- Ja sam se derala, u mojoj glavi to je bilo stvarno glasno - kazala je Helena u svoju obranu. U prvom dijelu izazova pobijedili su Luka i Adriana nakon što su uspješno složili zagonetku, čije je rješenje glasilo: Ljepotice su genijalne, a genijalci su lijepi.

U posljednjem izazovu finalisti su morali pokazati koliko su dobro upoznali svoje partnere. Helena i Karlo pokazali su da se bolje međusobno poznaju od drugog para i tako osvojili titulu pobjednika i 200 tisuća kuna.

 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'
PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'

Hajdukovac Leon Dajaku i njegova djevojka Leonie June u ožujku su dobili kćerkicu Navu, a nedavno je otkrila kako na nju utječe majčinstvo