Obavijesti

Show

Komentari 67

Gledatelji ljuti: 'Samo plesači i pjevači dobivaju zlatni gumb...'

Gledatelji ljuti: 'Samo plesači i pjevači dobivaju zlatni gumb...'
5

Posljednji zlatni gumb dala je Maja Šuput plesnoj skupini, a gledatelji su se pitali zbog čega žiri impresioniraju samo plesači i pjevači

VIDEO

Nakon posljednje epizode Supertalenta, publika je oplela po četveročlanom žiriju - Martini Tomčić (44), Maji Šuput (40), Davoru Bilmanu (44) i Janku Popoviću Volariću (44). S obzirom na to da je Šuput dala posljednji zlatni gumb plesnoj skupini Transformer crew koja se na show već jednom prijavila 2016. godine te tad isto osvojila zlatni gumb, gledatelji su se zapitali zbog čega žiri isključivo bira plesače ili pjevače. 

Tako je prvi zlatni gumb hrvatske operne pjevačice pripao mladom pjevaču Marku Antolkoviću koji je otpjevao 'Con Te Partiro' Andrea Bocellija te rasplakao publiku. 

- Dobiti zlatni gumb u okruženju raznih talenata, iznimna je čast. Nadam se da će i dalje sve teći svojim tokom te da ću uspjeti ispuniti barem dio onoga što bih htio - izjavio je tad Marko. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Već druga epizoda 'Supertalenta' dobila je i drugi zlatni gumb. Njega je osvojila skupina 'Dream Team babe', a direktno u polufinale poslao ih je Davor Bilman (44). Naime, gospođe iz Ljubuškog na Supertalent došle su predstaviti gangu i bećarac, a specijalno za show osmislile su i prigodnu pjesmu. 

- Četiri člana tu žirija, ekipa nam najmilija. Poslušajte, pogledajte, samo gumba ne stišćite Janko, Maja i Martina i Davore slatki stvore, sve vas puno babe vole! -  otpjevale su i osvojile srca žirija i publike, makar su mnogi smatrali kako njihov talent nikako nije za zlatni gumb. 

15-godišnja Gabriela Braičić otpjevala je pjesmu 'I Am Changing' te osvojila hrvatskog glumca Janka Popovića Volarića. 

- Dobar je bio nastup. Ovo ti meni nije ni ‘da’ ni ‘ne’, jer ovo je zlatni gumb! Jedva čekam da te slušamo opet - rekao je Volarić. Osim Janka, Gabrielu je nahvalila i Martina koje se najviše bojala.

- Doista se nema što reći. Ovo nema veze s ovozemaljskim talentima. Ovako nešto se rađa jedanput u tisuću godina, ti toga moraš biti svjesna - rekla joj je. S obzirom na to da je i zadnji zlatni gumb dodijeljen plesnoj skupini, gledatelji su se pitali zbog čega žiri vole samo plesače i pjevače. 

- Ne razumijem. Ima toliko talentiranih natjecatelja poput akrobata i mađioničara, ali nikako da osvoje zlatni gumb - komentirala je jedna gledateljica, a drugi gledatelj se složio s tim kako su ostali talenti podcijenjeni. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:01

MEGHAN MARKLE PONOVNO ŠOKIRALA JAVNOST: 'Uništit će mi život, rekli su mi da bježim'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'