Obavijesti

Show

Komentari 129

Gledatelji ljuti: Sramota! Moglo ih je doći još sto, lakše je proći

Gledatelji ljuti: Sramota! Moglo ih je doći još sto, lakše je proći
15

Oni dobro plešu, to je O. K., ali nije pravedno prema ostalima... Normalno je da će njihovi prijatelji, familija glasati za njih, da glasaju samo jednom, a ne po nekoliko puta, eto glasova, jedan je od komentara

VIDEO

U drugoj polufinalnoj emisiji 'Supertalenta' prolazak u finale izborili su Benjamin Iličić, Marko Antolković Transform Crew. U finale se prva, zahvaljujući glasovima publike, plasirala upravo plesna skupina Transform Crew, inače zlatni gumb pjevačice Maje Šuput Tatarinov (40).

- Toliko sam ponosna, sretna, sad sam tako gladna od nervoze! Toliko je bilo suludo dobro, presavršeno! - izjavila je ushićeno Maja nakon nastupa koji je izazvao 'lavinu' reakcija na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA S MAJOM ŠUPUT':

Pokretanje videa...

08:21

Iako je žiri njihov nastup nahvalio, neki gledatelji su nakon svega ostali razočarani.

Mnogi su im zamjerili brojnost zbog koje su, smatraju gledatelji, automatski bili u prednosti kod glasova pred kandidatima koji su bili sami na pozornici.

- Pobjednik se već zna. Plesna grupa od koliko ono... 50 plesača il više? - komentirala je jedna od gledateljica na službenoj Facebook stranici showa.

- Oni dobro plešu, to je O. K., ali nije pravedno prema ostalima... Normalno je da će njihovi prijatelji, familija glasati za njih, da glasaju samo jednom, a ne po nekoliko puta, eto glasova - nadovezala se druga.

Bilo je i onih koji tvrde da je sve namješteno, a nekima je zasmetalo i to što je ista skupina već bila u Supertalentu.

Pokorili konkurenciju: Plesači, Marko i Benjamin idu u finale
Pokorili konkurenciju: Plesači, Marko i Benjamin idu u finale



- Dvije stvari koje nerviraju. Toliki broj plesača, a drugo je to što su već imali prilike nastupati. Ajde više da pobjede pa da ne dolaze sljedeće godine. To nije fer. Mogao je ove godine netko drugi dobiti priliku od plesača. Recimo cura i dečko iz Bihaća. Al' to tak mora očito bit'. Da na kraju kažeš zašto sam to uopće gledao - pisali su pratitelji na društvenim mrežama.

- Užas, kako oni mogu biti prvi, pa to nevjerojatno i nepošteno. Ja ne gledam više Supertalent... Jer nema smisla - zaključili su gledatelji ogorčeno.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S DAVOROM BILMANOM:

Pokretanje videa...

03:06


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 129
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin