Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gledatelji napali Škedela: Opet nas vara, vidjeli smo mu nogu

None Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL 6

Iako su ga članovi žirija hvalili, izuzev Martine kojoj se nastup nije svidio, gledatelji nisu bili oduševljeni Andrejem. Kako kažu bilo im je dosadno, a i 'provalili' su trik

Finalist Supertalenta Andrej Škedel izveo je, kaže, točku opasnu po život. Riječ je o triku koji se u svijetu rijetko izvodi. Andrej se uspio u roku od tri i pol minute osloboditi i pobjeći iz vodenog zatvora i to bez pristupa kisiku. Ovaj nastup opisao je najvećom iluzijom koju je izveo u svojoj karijeri. 

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Iako su ga članovi žirija hvalili, izuzev Martine kojoj se nastup nije svidio, gledatelji nisu bili oduševljeni Andrejem. Kako kažu bilo im je dosadno, a i neki tvrde da su 'provalili'  trik. 

- Prevara. Velika prevara se ovdje upravo dogodila - napisao je jedan od gledatelja, a mnogi su primijetili da je Andrej prerano maknuo lanac s ruku. Budući da se cijela točka zbivala ispod bijele plahte, mnogi tvrde da je Škedel izašao kroz vrata. 

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

- Vidjela mu se i noga prilikom izlaska iz ove kutije - raspisali su se gledatelji u komentarima na Facebooku.

- Neka smisli nešto što nije provaljeno ni viđeno - poručio mu je jedan gledatelj, dok je dobar dio njih ipak ostao zapanjen njegovim 'sposobnostima'.

- Svi znamo da magija ne postoji i da je riječ o trikovima, ali on je to sjajno predstavio. Po meni je on supertalent, ljudi su samo ljubomorni - svađali su se u komentarima na Facebooku.

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Iluzionist je finale završio na posljednjem 12. mjestu.

Ova tri horoskopska znaka će imati najgori tjedan: Bolje je ne biti blizu njih ovih dana

Komentari (81)
  • Pametni gledatelji u pm...ne, nije prevara..teleportiro se gore...

    17. 12. 2018,   00:01
  • Pa naravno da je iluzija, ne vjeruje netko valjda da je istina to što radi, trikovi se ne bi niti smjeli izvoditi pred kamerama, smisao i je da se prevari publika, a s kamerama je to teško! Andrej vrhunski radi svoj posao.

    17. 12. 2018,   06:55
  • Šta bi se čovjek stvarno trebao teleportirati?

    17. 12. 2018,   00:11