Obavijesti

Show

Komentari 112

Gledatelji se bune: 'Ilma nikog nije rasplakala. To sve govori'

Gledatelji se bune: 'Ilma nikog nije rasplakala. To sve govori'
5

Iako je dobila velike ovacije i svojom izvedbom razniježila publiku, ali i žiri, gledatelji finala showa 'Zvijezde' smatraju kako je pobjedu umjesto Ilme Karahmet, trebao odnijeti Roko Blažević

VIDEO

U samom finalu showa 'Zvijezde' pobjedila je 18-godišnja Ilma Karahmet, a publiku i žiri osvojila je pjesmom Christine Aguliere 'Hurt' za koju je dobila maksimalan broj bodova. 

- Ja sam netko tko se voli zaljubiti u talent i onda istinski volim svoje kolege i kolegice, a tebi ću reći da ti zahvaljujem na suradnji kroz ovaj show… Volim te! Dobro došla, kolegice! - rekao joj je njezin mentor Jacques Houdek (37). Iako je dobila brojne pohvale od članova žirija te rasplakala Ninu Badrić (46) i Andreu Andrassy (33), publika i nije baš bila zadovoljna Ilminom pobjedom. Jedan od favorita publike bio je Splićanin Roko Blažević (17) koji je otpjevao pjesmu Conchite Wurst, 'Rise Like a Pohoenix' te također za svoju izvedbu dobio maksimalnih 25 bodova. 

- Savršen kao i do sad... za mene je Roko pobjednik, jer iako Ilma super pjeva nekako me nije dotakla nijednom pjesmom. Imala sam dojam kao da odrađuje nastup i emocije nisu bile iskrene dok sam se na svaku Rokovu rasplakala - komentirala je jedna gledateljica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Upravo su završile 'Zvijezde' i Ilma je pobijedila, s tim da sam navijala za Roka, ali svejedno za mene je on jedan jedini pobjednik jer me svakim nastupom dirne u srce i svaku pjesmu učini svojom. Bravo Roko, nikad nemoj odustati - također je jedan od komentara. 

Roko svojedobno se natjecao u RTL-ovim 'Zvjezdicama' gdje se plasirao u petnaest najboljih, okušao se i u 'Supertalentu' 2011. godine, a u srpskom talent showu 'Pinkove zvjezdice' prošle je godine odnio pobjedu. 

 
Ilma Karahmet postala je nova 'Zvijezda': Osvojila 100.000 kn
Ilma Karahmet postala je nova  'Zvijezda': Osvojila 100.000 kn
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura
Hollywood je stigao u Zadar, a stanari odobrili: 'Samo nek' oni snimaju, dali su nam po 700  €'
ZADAR PRETVORILI U MOSUL

Hollywood je stigao u Zadar, a stanari odobrili: 'Samo nek' oni snimaju, dali su nam po 700 €'

Zadarski kvart Voštarnica danima je bio zatvoren za parkiranje, a dio centra grada preko noći pretvorio se u irački Mosul. Stanari nam otkrivaju kako je to biti u žiži zbivanja...