Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gledatelji se žale: Žiri štiti Elu i Marka, na kraju će i pobijediti

None Foto: Nova TV/Facebook 8

U plesnom dvoboju Marko i Ela bili su bolji od Sonje i Gordana koji su napustili show. Modnom stilistu ovo je bio peti put da je završio u dvoboju, ali i ovaj put žiri je rekao kako su bili bolji

U desetoj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama' nastupilo je pet parova, a u polufinalnu emisiju prošli su Slavko i Gabrijela, Ivan i Paula, Viktorija i Marko te Marko i Ela. Parovima nije bilo nimalo lako jer su ponovno morali uvježbati dva plesa. U plesnom dvoboju Marko i Ela bili su bolji od Sonje i Gordana koji su napustili show. Modnom stilistu ovo je bio peti put da je završio u dvoboju, ali i ovaj put žiri je rekao kako je sa svojom plesnom partnericom Elom imao bolju improviziranu koreografiju jivea od drugog para. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Nova TV

Sonja i Gordan tako su po drugi put ispali iz showa, a onda su se uspjeli vratiti jer su bili najbolji u emisiji u kojoj su se već ispali natjecatelji borili za povratak u natjecanje. Ovoga puta ne postoji mogućnost da se mogu vratiti. Oprostili su se od plesnih kolega, a Sonji su zasuzile oči.

ZAPLESAO NA 'ITALIANU' Grubnić je žicao glasove: Seve, ako si gledala, glasuj za nas...

Ipak, gledatelji nisu oduševljeni ovakvim raspletom. Na društvenim mrežama su pisali kako je sve namještaljka te kako četveročlani žiri, kojeg čine Dinko Bogdanić (69), Tamara Despot (38), Almira Osmanović (60) i Nicolas Quesnoit (42), favorizira Marka i Elu. No nisu stali na tome. Tvrde kako je žiri namjerno rekao da su u plesnom dvoboju oba para bila podjednako dobra, a očito je, kažu, da su Sonja i Gordan bili bolji. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters - Žiri favorizira od početka Marka i Elu i oni će ostati. Ne bih se čudila da i pobijede - komentirala je jedna gospođa, a druga je nadodala: 

- Marka voli žiri i tu je kvaka. Nije fer. Žalosno je što ih žiri uporno vraća. Glasovi publike ništa ne znače. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Obrušili su se i na Tamaru jer njena izjava kako je Marko bolji od profesionalnog plesača, po njima, uopće nije istinita.

Foto: Nova TV

- On ima dvije lijeve. Pozvali su ga samo jer je 'poznat'. Sonja i Gordan su trebali ostati, a žiri nema oči. Marka uspoređivati s profesionalcima je dno dna. Uvreda najgora - pojasnili su.

Iduću nedjelju saznat ćemo koji parovi idu u finale, koje je rezervirano samo za tri najbolja plesna para.

POGLEDAJTE VIDEO O IVANU ŠARIĆU:

BURNA VEZA MEGHAN I HARRYJA: Zaljubili su se na prvi pogled, a rođenje djeteta ih je zbog ovoga promijenilo

Komentari (46)
  • Jednostavno rješenje... nemojte gledat

    20. 5. 2019,   07:15
  • Slušaj ovo, neko se žali na neke ocjene ha ha ha, kao djeca u 3. osnovne.

    20. 5. 2019,   07:27
  • I ja bi se žalila da je Sonja ostala!!! Totalno nesimpatična i odbojna, a u svakom slučaju Marko bolje pleše od nje.

    20. 5. 2019,   08:39