Obavijesti

Show

Komentari 1

Gledateljica: Baš si mi zgodan, Bilman: Ma loša joj je dioptrija

Gledateljica: Baš si mi zgodan, Bilman: Ma loša joj je dioptrija
9

Fanovi showa 'Supertalent' od ove godina u emisiji na YouTube kanalu Nove TV, 'Backstage s Miom', mogu pratiti zbivanja iza kamera. Voditeljica Mia Kovačić pratila je komentare, a neke i pročitala žiriju

VIDEO

Žiri 'Supertalenta' odabrao je najboljih 40 natjecatelja i prošle nedjelje krenule su emisije uživo, odnosno polufinalne emisije u kojima će se odabrani kandidati boriti za glavnu nagradu od 200 tisuća kuna i laskavu titulu pobjednika sedme sezone Supertalenta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:19

Dašak atmosfere i zbivanja iz backstagea donosi Mia Kovačić u emisiji na YouTube kanalu Nove TV - 'Backstage s Miom', što je novost od ove godine. Zbivanja iza kamera za vrijeme snimanja emisija oduvijek su zanimala publiku.

Zato će sad imati bolji uvid u procese iza kamera i komunikaciju korisnika u stvarnom vremenu sa natjecateljima, voditeljima ili članovima žirija. To se pokazalo točnim odmah u prvoj epizodi. Gledatelji su komentirali nastupe, a Mia je izabrala neke komentare i pročitala ih žiriju. 

Voditeljica je prenijela Davoru Bilmanu komentar gledateljice, kojoj je on baš zgodan.

- A, dobro... svi imaju ponekad poteškoća s dioptrijom - odgovorio joj je Bilman. 

U veliko finale prema glasanju publike idu Damiano Stella Scholaja, a žiri je odlučio kako i Hayfor Okine zaslužuje mjesto u završnici. Ove nedjelje novih desetero polufinalista stat će na pozornicu Supertalenta kako bi izborili prolaz u finale. 

'Novac ću potrošiti na terapiju ako pobijedim na Supertalentu'
'Novac ću potrošiti na terapiju ako pobijedim na Supertalentu'

U drugoj polufinalnoj emisiji vidjet ćemo i nastupe dvaju zlatnih gumbova – Marka Antolkovića koji je izvedbom pjesme Andrea Bocellija - Con Te Partirò najviše oduševio članicu žirija Martinu Tomčić (44) koja ga je potom stiskom gljive lansirala direktno u polufinale, kao i zlatni gumb Maje Šuput (40) – plesnu skupinu Transform crew.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin