Obavijesti

Show

Komentari 2

Glumac čestitao 100. rođendan obožavateljici i sve raznježio...

Glumac čestitao 100. rođendan obožavateljici i sve raznježio...
6

Najstarija obožavateljica Dwaynea Johnsona proslavila je stoti rođendan, a američki glumac tom je povodom snimio video i oduševio Marie Grover

VIDEO

Dwayne 'The Rock' Johnson (47) razveselio je svoju obožavateljicu iznenadivši je videom za rođendan. Američki glumac je gospođi Marie Grover snimio personaliziranu čestitku povodom 100. rođendana, a video je vrlo brzo poslao viralni hit. 

Najbolja prijateljica Groverove unuke, Jamie Kingler, zamolila je The Rocka da čestita Marie rođendan s obzirom na to da je ona njegov veliki obožavatelj.

- Čuo sam da ste moj veliki fan i počašćen sam. Šaljem vam puno ljubavi i dobrih želja za stoti rođendan. Koji nevjerojatan život. Počašćen sam što vam mogu čestitati rođendan. Sad možete pojesti tortu, napiti se i dobro partijati - otpjevao je The Rock. Stogodišnjakinja je bila oduševljena videom, te mu je poručila kako ga jako voli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Obožavam te. Ti si zakon - rekla mu je Marie, a Kingler je objasnio kako gospođa prati karijeru glumca već 30 godina. 

- Prije 25 godina kad smo njezina unuka i ja bili u srednjoj školi, nosila je majicu s njegovim likom i cijelo vrijeme nam govorila koliko je zgodan - napisao je Kingler na Twitter profilu The Rocka te ga zamolio da Marie čestita sretan rođendan, na što je glumac pristao. 

Video je u kratkom roku pregledan preko preko 900 tisuća puta, a reakciju slavljenice objavio je i sam glumac na društvenim mrežama. 

- Sretan sam kad mogu vidjeti ovo. Sretan 100. rođendan baki Grover! Sretan sam što ste moja obožavateljica. Volio bih da je moja baka živa, ali ovakve stvari su najbolji dio popularnosti i slave - dodao je glumac kojeg je Forbes svrstao na listu najplaćenijih glumaca u 2019. godini. 

Johnson je u razdoblju od 1. lipnja 2018. do 1. lipnja 2019. godine zaradio čak 581 milijuna kuna te tako pretekao Australca Chrisa Hemswortha (36) koji je 'težak' 496 milijuna kuna. 

Samo je film 'Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw' koji je u kinima premijerno prikazan 31. srpnja, a u kojem Johnson glumi Hobbsa, u prvim tjednima prikazivanja zaradio megalomanskih 2,8 milijarde kuna. Američkom glumcu ovo je drugi put da se našao na vrhu liste najplaćenijih glumaca. Prvi put se našao na Forbesovoj ljestvici 2016. godine kada mu se zarada od filmova procijenila na 64,5 milijuna dolara, odnosno 419 milijuna kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dwayne Johnson 00:49

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje