Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Glumac iz serije 'Na granici' se oženio: 'Otići ćemo u Zanzibar'

None Foto: Instagram 5

Što se tiče života sada kada smo muž i žena, nije se skoro ništa promijenilo jer već godinu dana živimo skupa, samo smo teži za koji gram zbog prstenja, rekao je glumac Ilibašić za Dnevnik.hr

Osječki glumac Mirko Ilibašić (26), publici poznat kao Dado iz serije 'Na granici', vjenčao se sa zaručnicom Matejom Lončarević nakon nešto više od dvije godine veze.

Foto: Instagram

- Što se tiče života sada kada smo muž i žena, nije se skoro ništa promijenilo jer već godinu dana živimo skupa, samo smo teži za koji gram zbog prstenja. Mateja se vratila svom poslu vizualnog menadžera u jednoj zagrebačkoj trgovini, a ja sam trenutno na otoku Braču, gdje imam turneju s predstavom 'Djed i Karlo' u režiji Mire Čabraje i produkciji kazališta 'La La Land' - komentirao je Mirko vjenčanje za Dnevnik.hr.

SINIŠA RUŽIĆ Glumac serije ‘Na granici’ prvi put stao pred oltar s 50 godina

Vjenčanje glumca i njegove odabranice bilo je u crkvi svetog Izidora u Širokom Polju. Slavilo se u Đakovu, a prisustvovalo je tristotinjak uzvanika, među kojima je bio i Mirkov kolega iz serije Petar Puškarić, koji se našao u ulozi barjaktara. 

Foto: Instagram

Mateja je za ovaj je veliki dan odabrala raskošnu vjenčanicu dizajnera Ronalda Joycea koju je pronašla u salonu vjenčanica u Osijeku, koji je u vlasništvu njezine majke, a Mirko je svoje odijelo nabavio, kako kaže, preko granice.

Foto: Instagram

Mirko je dodao kako jedva čeka medeni mjesec u Zanzibaru, na koji će se zaputiti 17. kolovoza ove godine.

Komentari (2)
  • on jako simpatičan, ona prirodna slatkica......lijep par...sretno

    5. 7. 2019,   12:23
  • sritno in bilo...

    5. 7. 2019,   11:37