Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Glumac je napokon popustio: Daniel Craig još jednom Bond

None Foto: Twitter/Screenshot 2

Čuli smo do sada kako bi i Tom Hiddleston ili Tom Hardy mogli zauzeti mjesto najtajnijeg agenta 007, no ispostavlja se da je sve to bila samo glasina

Nagađalo se, pretpostavljalo, razmišljalo hoće li ili neće, da bi sam glumac u talk showu potvrdio kako će još jednom nastupiti kao Bond, u 25. filmu iz franšize.

Čuli smo do sada kako bi i Tom Hiddleston ili Tom Hardy mogli zauzeti mjesto najtajnijeg agenta, no ispostavlja se da je sve to bila samo glasina.

Foto: Facebook/Screenshot

Craig je svoj nastup potvrdio voditelju Stephenu Colbertu u emisiji 'The Late Show'. Na pitanje hoće li još jednom nastupiti kao Bond, Craig je odgovorio potvrdno te je malo i pojasnio što dalje.

- Uvijek sam to želio, samo sam htio mali odmor - rekao je glumac.

Pogledajte video

Uz njegovu potvrdu, stiglo je i službeno priopćenje od studija MGM.

- Daniel Craig će se vratiti kao 007 u 25. Bondu. Glumac je potvrdio da će nastupiti peti put u ulozi Jamesa Bonda tijekom svojeg nastupa kod Stephena Colberta. Film će u američka kina doći 8. studenog 2019. godine, a nešto ranije će imati premijeru u Velikoj Britaniji i ostatku svijeta - rečeno je u izvješću.

Premda je glumac potvrdio kako nastupa u tom filmu, ništa nije rekao o narednim Bondovima, a klonio se i izjava o novcu, koji je navodno mogao biti odlučujući faktor.

Tema: FILM

Komentari (8)
  • Daleko od toga da je Craig najbolji Bond,jednostavno su se mnoge okolnosti posložile, pogotovo filmska vrhunska produkcija, tehnologija, marketing, inače Craig uopće ne odgovara profilu jednog Bonda po kriteriju samog autora Iana Fleminga, največi nedostatak nizak rastom, nije markantan,bez karizme,gotovo svi prije su imali jaču osobnost i što je bitno za Bonda šarm i ležernost kod osvajanja žena.Craig je građen kao dizač utega.Pojedini prijedlozi i komentari za nasljednika Craiga u ulozi Bonda , kao što je Idris Elba zvuče kao loš vic i potpuna nebuloza, nadam se da će izbor novog Bonda biti na tragu jednog Pierce Brosnana ili Timothy Daltona!

    16. 8. 2017,   22:10
  • Licemjer🦂

    17. 8. 2017,   11:14
  • Craig nije loš, premda za takvu ulogu możda po malo bezličan. Moj favorit je ipak veliki Sean Connery. I stasom i glasom, na poseban način utjelovio lik vječnog Jamesa...James Bonda.

    18. 8. 2017,   16:52