Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Glumac Owen Wilson ne želi viđati svoje novorođeno dijete

None Foto: Pixsell 5

Owen Wilson (49) prije mjesec dana je po treći puta postao otac, no novorođenu kćerku ne želi vidjeti niti sudjelovati u njezinom odgoju, što je potvrdio i na sudu

Poznati američki glumac Owen Wilson (49) prije mjesec dana postao je treći puta otac, no za razliku od prethodna dva navrata novorođenu kćerku Lylu Aranyju Wilson ne želi ni vidjeti. Nepoznati izvor za US Magazine je progovorio o Owenovom odnosu prema novorođenom djetetu kojeg još nije ni vidio, a čini se da nema ni namjeru. 

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.it Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it

Wilson sa sinovima, četverogodišnjim Finnom kojeg je dobio s Caroline Lindqvist i sedmogodišnjim Robertom kojeg ima s Jade Duell, njeguje odnos brižnog oca, no malena Lyla koju je dobio s Varunie Vongsvirates zasad nije te sreće. Beba navodno već sad izuzetno sliči svome ocu, a Wilson je svojedobno napravio i DNK test kako bi se uvjerio da je upravo on biološki otac djeteta. 

IŠAO NA TEST OČINSTVA Tri djeteta s tri različite majke: Owen Wilson opet postaje otac

- On je čak na sudu potvrdio da je ne želi vidjeti i da ne želi biti njen roditelj - dodao je izvor. 

Hoće li u nekom trenutku popularni glumac promijeniti svoje mišljenje i odlučiti sudjelovati u odgoju vlastitog djeteta ostaje za vidjeti, no trenutno ne izgleda tako te je vjerojatnija varijanta sudskog spora. Wilsonov glasnogovornik nije želio ulaziti u detalje i komentirati ove glasine te je dodao kako se radi o ozbiljnoj obiteljskoj situaciji koja bi trebala ostati privatna stvar između Owena i Varunie s kojom je bio u petogodišnjoj vezi. 

Meghan Markle nakon udaje za princa Harryja ne prima nikakvu plaću: Od čega onda živi 'princeza'?

Pogledajte Stokin novi spot za pjesmu "Incident":

Komentari (26)
  • Kaže nepoznati izvor...😏

    8. 11. 2018,   22:19
  • Ne vjerujem.Previše lažnih vijesti se prenosi.Ne može čovjek biti tako okrutan da napravi tako što.Može biti u lošim odnosima s majkom ali ako je to njegovo dijete sigurno će se brinuti za njega

    8. 11. 2018,   22:50
  • Ja,baš! Zasto bi to napravila uspjesna javna licnost??? Ne vjerujem vam niti slovo!!!

    8. 11. 2018,   23:17