Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Glumac se napio, potukao s izbacivačem i 'napunio gaće'

None Foto: Twitter 4

Kad su ga izbacili iz noćnog kluba, Jason London se prvo opirao uhićenju, a kad su ga je policajci svladali i strpali u auto, na zadnjem sjedištu obavio je veliku nuždu

Uhitili su ga u Arizoni nakon što je u 1.30 šakom u glavu udario izbacivača u noćnom klubu. Jason London (40) prvo je kihnuo na mišićavog gospodina, a zatim ga, kad je ovaj zahtijevao ispriku, 'okinuo' u glavu. Policajci su za taj tren stigli pred klub, a London je odlučio napraviti predstavu. 

Prvo se opirao uhićenju, a kad su ga policajci konačno svladali i strpali u auto, odlučio im se osvetiti. Glumac je, naime, obavio veliku nuždu u autu, piše TMZ

- Rekao sam vam da ću napuniti gaće - rekao im je kroz smijeh. Kad su ga priveli i fotografirali u postaji, bio je jako neugodan. Vikao je i psovao sve oko sebe. 

- Pederi prokleti. Samo da znate, je.... uživam u ovome! Ne možete mi ništa jer sam je.... slavan! Ja sam poznati glumac, istražite - urlao je Jason u postaji. 

Na policijskoj fotografiji vidi se da mu je lice puno modrica i desno oko 'zatvoreno', što pripisuju padu nakon što ga je izbacivač doslovno izbacio iz kluba. 

- Nećete valjda vjerovati tim glupostima. Nikad ne bi napunio gaće samo da nekom napakostim. U klubu me napao dečko koji je mislio da se nabacujem njegovoj curi. To nisam radio jer mi je supruga također bila u klubu. Sljedeće što znam je da su me tri zaštitara od 150 kila prebila na mrtvo ime - napisao je London na Twitteru. Kaže da ništa od napisa u medijima nije istina te dodaje kako mrzi Arizonu.

Komentari (6)
  • hahah.. trebali su stavit lisice i pelene :D

    30. 1. 2013,   11:38
  • odvratno! lol

    30. 1. 2013,   20:08
  • kretenek

    30. 1. 2013,   16:26