Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Glumac se obračunao sa svojim likom: 'Nemojte i vi biti Antiša'

None Foto: Facebook/kolaž 6

'On je smiješan lik, ali je idiot. Ne ugledajte se u kretene. Jer on to stvarno je, vjerujte mi, ja ga igram. Uvjeren sam da ste pametniji od toga', napisao je Asim, pomalo zabrinut popularnošću antijunaka kojeg igra.

Glumca Asima Ugljena (36) gledatelji su u posljednje dvije sezone dobro upoznali u ulozi Ante Štiglića, popularnog Antiše iz serije 'Na granici'. Ipak, kako to često i biva, Asim je poprilično drugačiji od lika kojeg tumači, a sve češće poruke koje dobiva natjerale su ga da svojim pratiteljima objasni kakav je lik Antiša. 

- Počeo sam dobivati fotografije klinaca koji briju glave, nose potkošulje i zlatni lanac, prstenje i briju da su Antiša. Isprve mi je to bilo smiješno, no, više nije. Stvorio sam čudovište. Djeco, Antiša je kreten. Meni je neopisivo drago da vas uveseljava i nasmijava, ali on nije lik koji bi ikome trebao biti ikakav uzor, štoviše, od Antiše možete naučiti što ne. Sve ono što on radi, vi radite suprotno. Ponavljam. On je smiješan lik, ali je idiot. Ne ugledajte se u kretene. Jer on to stvarno je, vjerujte mi, ja ga igram. Uvjeren sam da ste pametniji od toga - napisao je Asim, pomalo zabrinut popularnošću antijunaka kojeg igra. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Obitelj Štiglić osim Ugljena čine i njegovi roditelji u seriji, Žarko Radić (69) te Barbara Nola (51), a Radić i Asim već su igrali uloge oca i sina u seriji 'Kud puklo da puklo' pa, čini se, pobjedničku formulu ne mijenjaju. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Zagrebački glumac je od 2011. godine u braku s Martom Bolfan (33), također glumicom. Par zajedno ima dvoje djece, kćer Lejlu i sina Dina.

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Komentari (8)
  • Asime, jako lijepo si opisao lik kojeg glumiš...nadam se da će ti klinci koji si uzor tom liku shvatiti što im je činiti...pratim seriju i od srca se znam nasmijati cijeloj ekipi...

    3. 5. 2019,   19:23
  • Antiša, znam da čitaš ovo.. pre jaki ste svi u seriji, osim ovog stipe u gostima kojeg ste uveli prije par desetaka epizoda... Tomo i njegova Top lista macho muškaraca, pre jaka stavka. Nediljko Mijo i Andrija kad se nađu, pre jako. Daj im moj prijedlog da se nakraju pokažu setovi neuspjeli od snimanja i zezanja kao u Jackie Chan filmovima, hvala Antiša

    3. 5. 2019,   18:50
  • na granici zabavna serija

    3. 5. 2019,   18:12