Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Glumac serije ‘Na granici’ prvi put stao pred oltar s 50 godina

None Foto: Instagram/Promo 5

Na vjenčanju je bilo 25 gostiju, kako kaže Ružić, točno onoliko koliko stane unutra. Vjenčao ih je fra Mladen Prolić koji nakon 13 godina odlazi iz župe Runovići

Glumac Siniša Ružić (50), zvijezda dramske serije 'Na granici', uplovio je u bračne vode s dugogodišnjom djevojkom Sandrom Lončar, piše Story

Foto: Privatni album

Par je organizirao vjenčanje u Runovićima u Imotskoj krajini. Inače, rodnom mjestu Sinišine izabranice. 

- Njezina je želja bila da se vjenčamo u crkvi Sv. Nikole u kojoj je krštena. To je malena, starinska crkvica u mjestu Podosoje iznad Runovića koje ima samo nekoliko stanovnika - rekao je glumac u intervjuu za Story. 

Foto: Privatni album

Na vjenčanju je bilo 25 gostiju, kako kaže Ružić, točno onoliko koliko stane unutra. Vjenčao ih je fra Mladen Prolić koji nakon 13 godina odlazi iz župe Runovići. Na brak su se odlučili nakon devet godina veze. 

- Nismo više u cvijetu mladosti, ali time je naša odluka bolja i zrelija. Vjenčanje iz ljubavi bilo je baš romantično. Za medeni mjesec novopečeni suprug i supruga zaputit će se na drugi kraj svijeta. 

Foto: Privatni album

- Imamo prijatelje u New Yorku pa ih planiramo posjetiti te kratko obići Barcelonu ili Pariz - kaže. 

Foto: Privatni album

Slavlje smo nastavili u konobi, izletištu neposredno pokraj crkve. Zabavljali su nas prijatelji pjevači, braća Gudelj i Buco, koji su se slučajno zatekli u Imotskom i uljepšali nam večer - otkrio je Ružić. 

Komentari (24)
  • Ahahahaha... Siniševe izabranice... Pa valjda Sinišine.

    3. 7. 2019,   11:06
  • Dakle, napornijeg lika od Tome nisam dugo vidjela. Ali Siniša je to odradio fantastično. Baš kao i Žarko Radić ulogu Mije. Inače, mladencima želim dug i sretan zajednički život.

    3. 7. 2019,   11:08
  • Ajde jedan normalan i skladan simpa par, za razliku od onih članaka " Svadba bogatog 65-togodišnjaka sa 19-ogodišnjom tom i tom, sa naglascima na " beskrajnoj ljubavi ", tih tipova, i raznoraznih šeika sa plastičnim izabranicama, ovima sretno!

    3. 7. 2019,   11:09