Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Glumica Cicvarić ne želi drugo dijete: 'Trgovina je zatvorena'

None Foto: 6

Petra je u vezi s glumcem Peđom Gvozdićem, a u rujnu 2016. godine par je dobio i prvo dijete, malenu kćer Koranu koja već sad pokazuje interes za kazalište i glumu

Pitali su psihologinju koja je napisala nekoliko (jako uspješnih) knjiga o roditeljstvu: 'Ako ste Vi tako dobri u tome, zašto imate samo jedno dijete, zašto ne deset?', a ona je rekla: 'Bilo mi je dovoljno jedno dijete da mi dokaže koliko sam luda. Već sam vidjela svoje greške kad je dijete imalo samo dva mjeseca. Ova trgovina je zatvorena, napisala je na Instagramu osječka glumica Petra Cicvarić (32) i tako pratiteljima objasnila zašto ima samo jedno dijete. 

Glumica koja poznajemo iz serija 'Najbolje godine' i 'Ruža vjetrova' priznala je da joj je roditeljstvo uistinu teško, ali da u njemu svejedno neizmjerno uživa. Naime, Petra je u vezi s glumcem Peđom Gvozdićem (37) kojeg je upoznala na snimanju, a u rujnu 2016. par je dobio i kćer Koranu (2).

U nedavnom intervjuu za magazin Story, glumica je otkrila kako usklađuje kazališne i majčinske obaveze.

- Ima dana kada je jako teško, zapravo, sve ovisi o probama. Kada imam predstave navečer onda s njom mogu biti cijeli dan i nije toliko teško ukladiti raspored, ali kada pripremamo predstavu, kao sada, onda su probe po cijeli dan pa u tom slučaju Koranu čuva baka ili ide u vrtić - rekla je Petra i usput rekla da ona i Peđa zasad još uvijek ne planiraju imati drugo dijete. 

Foto: Instagram

Glumica kćer često vodi na predstave i snimanja, a u intervjuu za Story priznala je i to da malena pokazuje interes za kazalište i glumu.

- Interes za to svakako pokazuje, a što će točno biti jednog dana, to ćemo tek vidjeti - zaključila je Petra.

Komentari (14)
  • Najjači su mi ljudi koji brinu zakaj nemaš dijete,zakaj nemaš dvoje,troje... Kaj te briga,imaš svoje organe pa brini o njima

    30. 1. 2019,   17:15
  • Fotografije sa Trsatske gradine :)) Ok, nećeš više djece ali nikad ne reci nikad, imaš ti Petra fore za promijeniti mišljenje još milijun puta..a i taj odgovor te psihologinje mi nije baš nešto.

    30. 1. 2019,   18:25
  • Koga se uopce treba ticati kada ce ili zasto nece drugo dijete...

    30. 1. 2019,   17:51