Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Glumica dala do znanja da se klone njenog muškarca: 'Moje'

None Foto: Instagram 4

Nataša je tako na društvenim mrežama objavila fotografiju s zajedničkog objeda, te je oko njegove ruke na kojoj sjaji vjenčani prsten nacrtala ružičasto srce...

Glumica Nataša Janjić (37) prije dva mjeseca rodila je sina Tonija, a njezin Instagram profil niti najmanje 'ne pati' zbog toga. Često objavljuje događaje iz privatnog života te fotografije na kojima uživa s ortopedom Nenadom Medančićem (35) i kujicom Uškom. 

Nataša je tako na društvenim mrežama objavila fotografiju s zajedničkog objeda, te je oko njegove ruke na kojoj sjaji vjenčani prsten nacrtala ružičasto srce. 

Foto: Instagram

- Moje - napisala je Nataša na fotografiji te tako obožavateljima dala do znanja kako uživa u vezi s dvije godine mlađim Nenadom. 

Podsjetimo, još na proljeće 2017. Nenad i Nataša započeli su ljubavnu vezu nakon što su ih upoznali zajednički prijatelji, voditeljica Marijana Batinić i suprug Matej Pašalić. Vrijeme su najčešće provodili izvan granica Hrvatske pa su posjetili Rim, Barcelonu i Portugal. 

NA INSTAGRAMU Tarik komentarom 'provocira' Natašu Janjić: Opet si trudna?

Foto: Instagram

Nenad je velika podrška Nataši te je bio uz nju za vrijeme poroda.

- Osjećaj se ne može opisati riječima. Suprug je bio uz mene cijelo vrijeme i oboje smo plakali od ganuća kada smo čuli prvi plač našeg mališana. Ne možemo ga se nagledati i povjerovati tom čudu prirode - rekla je Nataša za Story. 

 

NE VOLE NIKOGA OSIM SEBE: Ovi horoskopski znakovi su najveći egomanijaci i svi ih preziru

SKANDAL U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Princeza Diana odglumila pokušaj samoubojstva tijekom trudnoće?

Komentari (43)
  • Licemjerka par excellence

    15. 4. 2019,   08:59
  • I to bas ona kaze...,hahahahaha. Zaboravila svoju proslost

    15. 4. 2019,   09:00
  • Karma is a bit....

    15. 4. 2019,   08:44