Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Glumica otkrila kako je spasila brak: '10 mjeseci nismo se čuli'

None Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL 3

Vrijeme koje smo proveli odvojeni nam je pomoglo da se opet zbližimo. Bilo nam je potrebno vrijeme kako bismo shvatili što želimo, izjavila je Jennie Garth

Američka glumica Jennie Garth (47), poznata po ulozi Kelly Taylor u 'Beverly Hills, 90210', otkrila je kako je uspjela spasiti brak sa suprugom Daveom Abramsom. Par se razišao 2017., 2018. prodali su dokumente za razvod, no u zadnjem trenu su se predomislili te odlučili još jednom pokušati. 

Jennie i Dave bili su razdvojeni deset mjeseci, a glumica smatra kako je taj period bio ključni da spase brak. 

- Vrijeme koje smo proveli odvojeni nam je pomoglo da se opet zbližimo. Bilo nam je potrebno vrijeme kako bismo shvatili što želimo. Mislim da je ta razdvojenost spasila naš brak. Trebali smo prostora kako bismo razmislili o svemu - izjavila je Jennie kojoj je to treći brak. 

FOX Summer TCA 2019 All-Star Party | Autor: Janet Gough/Press Association/PIXSELL Foto: Janet Gough/Press Association/PIXSELL

Jennie je to bio treći brak nakon dva propala pokušaja s Danielom B. Clarkom i američkim glumcem Peterom Facinellijem (45) te je objasnila kako nikako nije htjela da još jedan brak završi katastrofom. 

- Mjesecima sam bila izvan sebe, razmišljala sam o svemu. Ideja da mi propadne i treći brak mi se činila užasnom. I baš kad sam prihvatila i tu mogućnost kao stvarnost, mi smo se ponovno zbližili i počeli družiti - rekla je glumica. 

 

Komentari (3)
  • Nestati na 10 dana zvuči privlačno, a kamo li na 10 mjeseci...

    31. 8. 2019,   08:34
  • Baš lijepo i dalje izgleda..

    31. 8. 2019,   16:02
  • malo koji brak traje dugo

    31. 8. 2019,   18:51