Obavijesti

Show

Komentari 33

Gobac o zgodama s Dvornikom: 'Ellu smo čuvali na tulumima'

Gobac o zgodama s Dvornikom: 'Ellu smo čuvali na tulumima'
12

NAJBOLJI PRIJATELJI Davor Gobac se rado sjeti ludiranja s Dinom Dvornikom koji bi danas slavio 55. rođendan

VIDEO

Jednom smo veseli, usred noći, došli k meni doma. Dino je ugledao bočicu sa žutom tekućinom, uzviknuo: ‘Cedevita’ i popio naiskap, prisjetio se Davor Gobac (55).  

Frontmen Psihomodo popa nije stigao prijatelju reći da to ne pije jer u bočici nije bila Cedevita nego je on, prije nego što su izašli, oprao kistove.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:46

- Tad sam puno slikao i zapravo je unutra bila žuta boja. Dino je brzo sve povratio - kaže Gobac. 

Dino Dvornik i Davor Gobac

Estrada i danas rado prepričava njihove zafrkancije na Porinima, Dorama, ali i privatnim tulumima. Bili su pravi dvojac, duhoviti i beskrajno šarmantni. 

- Sjećam se i 90-ih, kad smo u nekome malom crnom autu slušali Nirvanu. Bio je rat, a Nirvana naš omiljeni bend. ‘U, jebote, dobar bend’, zaključio je tad Dino. Zvučao je tako ozbiljno, kao da ih prvi put u životu sluša - prisjetio se Gobac. 

dino dvornik

Kad je Dino postao otac, nerijetko su baš njih dvojica čuvali njegovu Ellu. Dino je jednom sam čuvao kćer, no došao je Gobac i nagovorio ga da svi troje odu na tulum na Ribnjak. Danijela je, kad je došla doma, izbezumljeno nazivala po gradu i doznala gdje su joj odveli kćer. 

- Kad je došla tamo, ušla je u spavaću sobu i našla nas kako smo zaspali na bračnom krevetu, a Ella je puzala po sobi. Danijela se počela derati na nas, a Dino joj je odgovorio: ‘Išli smo je uspavljivati pa smo mi zaspali’ - kaže Gobac.

Duhovitog i talentiranog Dine Dvornika estrada se rado sjeti. Da je živ, njegov prijatelj bi danas slavio 55. rođendan. Mnogo je bilo, priča Gobac, rođendana koje su zajedno slavili. Provodili su se tako dobro da su, dodaje, imali osjećaj kao da je svaki dan nečiji rođendan. Dore, Porini i razna druga estradna okupljanja bez njih dvojice bila su dosadna. 

Primjerice, 1997., samo tri godine nakon prvog Porina, Dino Dvornik je obilježio dodjelu u Opatiji. Pokojni pjevač je s balkona hotela mokrio po gostima koji su sjedili na terasi kafića. Gobac je bio blizu. Na dodjelu je došao kao prezenter, ali nije izgovorio tekst koji su mu napisali scenaristi, nego je majci u izravnom prijenosu poručio kako može biti sigurna da neće napraviti nikakvu nepodopštinu jer je smješten u sobi s Dinom.    

ET - ELECTRO TEAM

Zajedničke pustolovine Gobac je prepričao u tekstu za nedovršenu Dinovu pjesmu. Dvornik je prije smrti snimio refren za pjesmu “Sretna Nova godina”, a Gobac je završio. Taj je duet na njegovu posljednjem albumu “Pandorina kutija”. I to je, uz “Maradonu” s Jinxima, jedini duet koji je Gobac snimio unatoč brojnim ponudama. 

Roker se prisjetio i jedne njihove turneje. Trajala je pet dana, a šest noći nisu spavali. Završili su u bolnici na infuziji, a najgore je prošla ekipa iz benda, koja je bila prisiljena na pozornicu izaći bez njih. Bubnjar Tigran glumio je Dvornika i pjevao. 

- Sad su skupa gore, s Davidom Bowiejem, Ramonesima... Bio je najbolji čovjek na svijetu. Sve ih pozdravljamo - rekao je Gobac na Aj Cha festivalu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:45
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'
PRIČALA NAM I O ODRASTANJU

Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'

Između Filipa i Tamare iz ‘Braka na prvu’ nije se još rodila ljubav. Njezina sestra blizanka Romana otkrila nam je što misli o Filipu i njihovom 'braku'