Obavijesti

Show

Komentari 5

Gojak o bračnom životu: 'Super nam je. Sve je nekako ljepše'

Gojak o bračnom životu: 'Super nam je. Sve je nekako ljepše'
4

Mislim da nije brak taj koji čini ljubav čvršćom već povjerenje, komunikacija, razumijevanje, poštivanje druge osobe, izjavila je glumica Lana Gojak za Story

VIDEO

Hrvatska glumica Lana Gojak (35) krajem kolovoza udala se za redatelja Sinišu Bajta (43). Par je sudbonosno da izgovorio u u Trstu u Italiji, a nedavno je u intervjuu za Story otkrila kako uživa u novopečenom bračnom životu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:00

- U braku nam je super. Iako se ništa nije promijenilo, nekako je sve ipak ljepše. Kao ona trešnjica na vrhu šlaga, možete i bez nje, al je bolje s njom - izjavila je Gojak koja je Sinišu upoznala sasvim slučajno, dok se ona useljavala, a on iseljavao iz podstanarskog stana.

- Mislim da nije brak taj koji čini ljubav čvršćom već povjerenje, komunikacija, razumijevanje, poštivanje druge osobe - objasnila je glumica. Nakon vjenčanja u Trstu par se zaputio u Toscanu, a obišli su Firenzu, Pisu, Luccu, San Gimignano i pokrajinu Chianti.

- Drugi dio medenog mjeseca još uvijek planiramo i za sad neka ostane naša tajna - rekla je Gojak. 

Na talijanskom vjenčanju bili su roditelji para i njihovi najbliži prijatelji. Kako nam je Gojak ispričala, nekoliko vrlo dragih ljudi nije moglo doći jer se u kratkom roku nisu mogli organizirati, ali bili su s njima u srcu. Naime, sve se odigralo u malo više od mjesec dana. Datum su dobili dva tjedna prije vjenčanja. S obzirom na to da znamo da za rješavanje birokratskih pitanja treba puno strpljenja i vremena, Lana i Siniša su imali sreće.

- Odluka je pala za Trst jer je lijep i romantičan grad, dovoljno blizu Zagreba i moje rodne Pule, pa su gosti mogli skočiti na izlet - kaže Lana. Na svadbi su bile kolegije Anu Maras Harmander (38) i Rominu Vitasović Lučić, koja joj je bila i vjenčana kuma.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZEZANCIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

16:13

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...