Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gola sjedila na podu dvorca pa je popljuvali: Ti nemaš kulture

None Foto: Instagram 4

Soraja je povodom proslave 33. rođendana otputovala s prijateljicama u Beč, a nakon nekoliko dana partijanja, starleta je odlučila posjetiti i bečke muzeje

Srpska starleta Soraja Vučelić (33) nedavno se povodom proslave rođendana zaputila s prijateljicama u Beč. Kako piše Kurir, Soraja im je platila avionske karte do Austrije i smještaj u luksuznom hotelu, ali i rezervirala restoran. Kad je platila glazbenike, smještaj, karte i ostale popratne stvari, ostala je bez 595.000 kuna u džepu.

POGLEDAJTE VIDEO:

A nakon dobrog partijanja došlo je vrijeme i za kulturno uzdizanje. Starleta se tako na društvenim mrežama pohvalila fotografijom iz bečkog dvorca. Za razliku od ostalih posjetitelja, Soraja je odabrala haljinu s dubokim dekolteom, a pozirala je na podu sjedeći na bundi.

Foto: Instagram

- Ti i odlazak u muzej ili dvorac možeš napraviti prostim. Nemaš kulture - komentirao je jedan od obožavatelja. 

Nakon posjeta dvorcu, Soraja se zabavljala s prijateljicama u hotelu te je pila personalizirani Moët šampanjac ukrašen dijamantima na kojem je pisalo 'Soraja'. Cijena običnog šampanjca kreće se oko 700 kuna, no s obzirom na to da se radi o personaliziranom, vjerujemo kako je starleta izdvojila koju tisuću kuna više. 

Foto: Instagram

Soraja se za rođendan pohvalila i skupocjenim satom marke 'Rolex' kojim je 'podebljala' svoju kolekciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (70)
  • Zanimljivo je da se na nasim portalima ova plastificirana mumija ni ne spominje ali ovde svaki dan nesto vezano za nju...

    21. 11. 2019,   15:31
  • Molim da oformite TRAUMA rubriku ili bar PLASTIC-FANTASCIC-SCARY da mi ekološki osvješteni zaobilazimo to ...

    21. 11. 2019,   15:19
  • Zanima me na šta će ličit za deset godina.

    21. 11. 2019,   15:24