Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Goli biraju gole partnere: 'Dala bih mu peticu za alatku i zube'

None Foto: Screenshot/RTL 11

Nikad nisam vidjela toliko golih penisa na istom mjestu, komentirala je natjecateljica Anya kojoj nije bitno je li penis obrezan ili nije. Prvog kandidata je izbacila zbog prejakih kvadricepsa...

Britanski reality show za upoznavanje 'Gola privlačnost' privukao je i šokirao mnogobrojnu publiku. Kandidati u njemu prilikom upoznavanja prvo 'upoznaju' najintimniji dio kandidata odnosno vide ih gole od pasa na niže, a ne temelju tog prizora odlučuju koga odabrati te izaći na regularan spoj - pristojno odjeveni. 

POGLEDAJTE VIDEO:

No, i oni kandidati koji biraju partnere moraju se skinuti kako bi pokazali svoje atribute.

U drugoj epizodi aktualnog showa, Darrel (23) i Anya (20) birali su partnere za spoj...

SAMO ZA PUNOLJETNE Na RTL-u počeo show u kojem kandidati biraju partnere goli...

- Dugo vremena sam koristio društvene mreže i pokušavao naći curu. Vrijeme je da u ovom showu nađem curu života. Sviđa mi se što mogu odmah vidjeti golu ženu. To je taj životinjski instinkt koji me pali - rekao je Darrel koji inače radio kao DJ. U šest kutija različitih boja stajalo je šest golih žena, a Darrel je prvo imao priliku vidjeti njihove stražnjice, pa zatim vagine. 

Foto: screenshot/

- Volim vagine. Došao sam iz vagine i želim bit u vagini cijelo vrijeme - našalio se. Prvu djevojku je izbacio na temelju nožnih prstiju koji mu se nisu baš svidjeli, a zatim je mogao vidjeti njihove grudi. 

- Bitno mi je da je omjer bradavica i same dojke proporcionalan - komentirao je Darrel. Kad su eliminacijom ostale na kraju dvije kandidatkinje, Darrel se također morao skinuti, no to mu nije predstavljalo nikakav problem. 

Foto: screenshot/

- Idem često u teretanu pa se ne sramim pokazati tijelo - govori. Iako su mu se svidjele grudi djevojke u ružičastoj kutiji, na kraju je odabrao Mariu u crvenoj kutiji. 

Foto: screenshot/

- Sviđa mi se njezin stav i ima lijepo tijelo. Mislim da bi mogli kliknuti - rekao je, a par je zatim otišao na spoj za koji su se obukli. Tri tjedna nakon spoja, par se opet našao te zaključio kako bi mogli nastaviti viđati se. 

Foto: screenshot/

Studentica engleskog jezika i balerina Anya (20), također je u potrazi za svojom srodnom dušom. 

- Jako mi je bitna fizička privlačnost. Puno mi se puta dogodilo da sam bila na spoju s dečkom i poslije kad smo došli do trenutka da trebamo spavati zajedno, on se skinuo, a ja sam pomislila 'Ne, ne želim. Daj se molim te obuci' - ispričala je Anya koja je ostala šokirana kad je vidjela svoje kandidate gole u kutijama. 

Foto: screenshot/

- Nikad nisam vidjela toliko golih penisa na istom mjestu - komentirala je Anya kojoj nije bitno je li penis obrezan ili nije. Prvog kandidata je izbacila zbog prejakih kvadricepsa. 

- Ne mogu zamisliti da se seksam s njim - izjavila je. Na kraju se odlučila za Jamiea koji je također stajao u crvenoj kutiji. 

Foto: screenshot/

- Vidi se da ima samopouzdanja. Sviđa mi se njegovo tijelo, pogotovo penis i zubi. Dala bi mu čistu peticu - rekla je. Iako im je spoj prošao odlično i par je kliknuo, udaljenost ih je razdvojila te su se odlučili prestati viđati. 

Foto: screenshot/

Britanski show mogu pratiti i Hrvati na RTL Livingu, a ostaje za vidjeti kakve će biti reakcije...

 

Komentari (155)
  • Ajmo jedan asteroid i pomest kuglu

    13. 4. 2019,   12:28
  • A nebi neki kviz smislili ili nešto obrazovno

    13. 4. 2019,   14:58
  • Doci ce ova debilana i do nas kroz godinu do dvije

    13. 4. 2019,   12:34