Obavijesti

Show

Komentari 58

Grubnić pokazao svoje adute: 'Tremu prije plesa ne osjećam'

Grubnić pokazao svoje adute: 'Tremu prije plesa ne osjećam'
10

'Jeste li spremni za show večeras?', pitao je Grubnić obožavatelje na društvenoj mreži dok je pozirao tek u Versace gaćicama, bijelom ogrtaču i Adidas tenisicama

VIDEO

Jako sam uzbuđen oko večerašnjeg nastupa, uopće nemam tremu, samo jedva čekam da sve počne, govori nam ushićeni Marko Grubnić (36).  

Modni stilist će večeras u zabavnom showu 'Ples sa zvijezdama' pokazati koliko je uspješno 'izbrusio' plesne cipelice. Naime, posljednjih mjesec dana plesnim vještinama učila ga je partnerica Ela Vuković

- Trenirali smo uobičajeno, svaki dan, a danas dogovor da više ne pričamo o koreografiji, danas samo plešemo i uživamo, dakle spremni smo - otkriva nam Grubnić koji je danas je s pratiteljima podijelio zanimljivu fotografiju.

- Jeste li spremni za show večeras? - pitao je Grubnić svoje obožavatelje na društvenoj mreži dok je pozirao tek u Versace gaćicama, bijelom ogrtaču i markiranim tenisicama.

Smatra kako su Ela i on spremni pokazati kako znaju 'mrdati' bokovima.

- Dali smo sto posto od sebe, i još toliko ćemo dati večeras u live emisiji, naša koreografija zahtjeva upravu tu emociju, rasturit ćemo - uvjeren je stilist i prijatelj Maje Šuput (39).

Ipak objasnio nam je i kako je na treninzima zadobio i nekoliko ozljeda.

- Ma to je samo nekoliko modrica, ali sve je to ništa koliko smo puno radili, baš sam ponosan sam na sebe - iskreno je rekao Marko.

'Nakon plesa jedva došepam do kreveta koliko sam umoran...'
'Nakon plesa jedva došepam do kreveta koliko sam umoran...'

Nada se da će uspjeti puno toga pokazati, a kako kaže, vjeruje u sebe i u naporan rad i treninge, volju i želju koja mu je velika. Priznao nam je i da su mu najdraži latino američki plesovi, kojima se i, kako objašnjava, najviše veseli.

Kako je Grubnić poznat po osebujnim modnim kombinacijama, sada će se morati prepustiti u ruke modnih stručnjaka showa. S time, kako objašnjava, nema problema, ni straha. 

- Na projektu imamo stilisticu Eminu Kušan koja je zadužena za kostime. Jako mi se sviđa ideja produkcije vezano za kostime, ali i činjenica da napokon netko mene oblači a ne uvijek ja druge. Emina je iznimno talentirana i uvažava sve moje zelje i sugestije, dogovaramo se, ja naravno želim izgledati najbolje moguće ali sve u službi nastupa, ima tu jako puno tehničkih stvari koje ljudi ne vide kada me npr. vide na sceni obučenog... od adekvatnih materijala, krojeva koji su posebno rađeni za plesače, stylinga, sve ima svoje zašto, i sve je u funkciji plesa. Ovdje na sceni nisam bitan ja, u smislu da li imam nešto na sebi što bih inače nosio u privatnom životu, ovdje je riječ i naglasak na kostimima, priči, nastupu i plesu... Ono sto se meni izuzetno svidjelo već na prvim kostimskim probama jest da ja sebi izgledam zaista kao profesionalni plesač. Jako sam uzbuđen i sretan zbog toga - otkriva Grubnić

Latino-američki plesovi zahtijevaju manje odjeće nego ostale vrste plesova, no Marko nema problema s tim.

-  Temperament latino plesova progovara iz mene i dok plešem. Sitan sam, imam kondicije, treniram godinama u teretani, radim na sebi, tako da sam zadovoljan kako izgledam i jako se dobro osjećam u svom tijelu, tako da nemam problem s manjkom odjeće na sebi, dakle ja sam taj - latino tip plesača - smatra.

KĆERKA MICHAELA JACKSONA POKUŠALA SE UBITI? Javnost je zabrinuta za njezin život

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život