Obavijesti

Show

Komentari 20

Goran Bare: Bilo je gadno, ali sam čist tri mjeseca...

Goran Bare: Bilo je gadno, ali sam čist tri mjeseca...
6

Bare je izdržao ovisničku krizu. Nakon dvadeset godina drogiranja odlučio se za život. Otkriva da tek sad dolazi k sebi, ali se još osjeća užasno

VIDEO

Prije tri mjeseca Gorana Baru (44) “pokupio” je niskopodni tramvaj. Slomio mu je ključnu kost, ali Bare nije htio da mu stave gips kako bi mogao nastupati. Tablete protiv bolova pio je s metadonom pa je mnogima izgledao kao da se vratio drogi. Zato je njegov menadžer tada otkazao sve Baretove nastupe i uz liječenje ključne kosti u bolnici su ga “skidali” i s metadona. Davali su mu novi lijek Subutex, koji blokira efekte opijata.
- Više ne pijem nikakvu terapiju. Nakon dvadeset godina drogiranja odlučio sam se za život. Bilo mi je gadno. Krize su bile teške. Tek sad dolazim k sebi, ali još se užasno osjećam - ispričao je Bare. Majke su u zagrebačkom Boćarskom domu promovirale spot “Iz sve snage”, a kasnije su i zapjevali na Invazia Indoor festivalu.
- Još uvijek kao roker teško živim. Nemam ni za stan pa sam u Zagrebu godinama podstanar - govori vinkovački roker. Dodaje kako tek sad shvaća da je dosad bio kao beton.
- Ništa nisam osjećao. Počinju mi se vraćati osjećaji i svjestan sam situacije koju imam sa sinom Miranom (14). U zadnje tri godine u potpunosti sam ga zapustio. Rijetko sam išao u Vinkovce jer sam bio u jako lošem stanju. Iako ni sad nemam energije, odlučio sam da mi je prva stvar koju ću napraviti otići sinu i srediti stvari - rekao je Bare.

RENE IMA BEBU PA NE IZLAZI VAN
Spot Majki montiran je iz filma Branka Schmidta “Metastaze”. Glavnu ulogu, kriminalca Krpu, igra Rene Bitorajac (36). U Boćarskom domu supruga Ana ponosno ga je pogledavala dok ju je on nježno držao za ruku. Nekad je Rene često izlazio na techno partyje: “Nemam pojma da je večeras party. Držim ženu za jednu ruku, a jedino tko mi svira je moj Gabrijel (2)”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...