Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Goran doznao intimne detalje o curama pa je uveo 'bijelu ružu'

None Foto: rtl 5

U sjeni rasprava počele su pripreme za još jedan cocktail party i četvrtu ceremoniju ruža. A da bi bilo zanimljivije, jedna sretnica će sama organizirati spoj iz snova za Gorana...

Povratak u vilu za djevojke je značio i povratak starim pričama – kome se zapravo sviđa Goran Jurenec (38), je li poljubac samo dobro odglumljen ili iskren te koja djevojka izaziva najveću pomutnju u kući.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ja sam ipak dobila prvu ružu, prvi poljubac i sigurno se sviđam Goranu - primijetila je u prošloj epizodi Daisy, a Aleksandra pak smatra da izostanak poljupca zapravo znači nedostatak kemije između Ive i Gorana. Rasprava se nastavila i u novoj epizodi.

 

U sjeni rasprava počele su pripreme za još jedan cocktail party i četvrtu ceremoniju ruža. A da bi bilo zanimljivije, u igru je ubačena i bijela ruža – koja je sretnica dobije sama organizira spoj iz snova za Gorana.

 

Tko je ostao zadnji na stepenicama u strahu hoće li dobiti željeni cvijet te je li Goran promijenio mišljenje o kandidatkinjama o kojima je doznao neke intimnije detalje doznajte večeras u 21 sat na RTL-u u showu 'Gospodin Savršeni'.

VIDI OVO! Najmisteriozniji: Što skrivaju ova četiri horoskopska znaka? 

Komentari (55)
  • Cekaj, jel on to poljubi malo jednu, malo, drugu, malo trecu....,a one jos komentiraju koja mu se sviđa?! Hahahahhahahaha, pa nijedna! Muski redom isprobava, a cak se ne mora ni trudit ,daju same

    6. 12. 2018,   13:34
  • Da vam pokvarim kraj...Otišo majci po snahu, doveo zeta i s njim želi na kraj svijeta 😁

    6. 12. 2018,   13:31
  • Nema tih novaca zbog kojih bi sebi dozvolila javno sramocenje i otimanje za muskarca .... otislo sve u vrazju mater..

    6. 12. 2018,   15:03